Amir Jaan

www.amirjaan.com

Amir työskentelee läheisesti mentoriensa ja oppilaidensa kanssa, laajentaakseen Valkoisen Tantrisen Tien alaa ja ulottuvuutta lukemattomiin asetelmiin, missä tämä elämänlaatua parantava tiede voi palvella ja vahvistaa, parantaa ja korjata, sekä tuoda uutta toivoa ja näkökulmaa kaikille niille, jotka löytävät ja ahkerasti harjoittavat tätä hoitomuotoa 2000-luvulla. Amirin asiantuntijuus ja mittava kokemus ihmistietouden alalla tekevät hänestä vahvan instrumentin auttamaan niitä, jotka haluavat tai tarvitsevat uudistusta persoonaansa ja terveyteensä orgaanisella, turvallisella ja itse-parantavalla tavalla.

Tulitanssi 

Tämä dynaaminen työpaja on suunniteltu alusta loppuun sytyttämään veresi, aistisi ja intohimosi elämään. Amir yhdistää nykymusiikkia yksinkertaisiin toistuviin joogaharjoitteisiin saadakseen sinut liikkumaan monin erilaisin hauskoin ja kiinnostavin tavoin. Tämä tulee olemaan vakavan leikkisä tapa päästä pois mielestäsi onnellisena ja samaan aikaan synnyttää syvä yhteys hengitykseesi ja kehoosi.  Tämän kokeellisen ja kokemuksellisen työpajan tavoitteena on ladata verisuonet hapella ja voidella niveliä edistääkseen uusien, hyvien ja parantavien kemioiden syntymistä sekä pitää hauskaa ja oppia meditatiivisen liikkeen perusteet.

The 4 Aces – 4 käytännön pilaria ylläpitämään rauhallisuutta, vaurautta, aitoutta ja henkistä kypsyyttä

Tämä uusi työpajasarja luo hetken, jona voi pysähtyä ja miettiä ajankohtaisia teemoja, jotka syntyvät jatkuvasti kehittyvistä henkilökohtaisista ja sosiaalisista kysymyksistä – modernista identiteetistä, kriiseistä, suhteista, velvollisuuksista ja rutiineista… Ensisijainen lähestymistapa tähän perustuu neljän periaatteen kokeelliseen tutkimiseen. Pääteemat näissä työpajoissa ovat tietoisuus, oman elämän asiantuntijuus (self authority), itsemääräämisoikeus sekä aitous. Nämä työpajat auttavat osallistujia kehittämään henkilökohtaista ja käytännöllistä työkalupakkia, jolla perustaa ja ylläpitää itsessään rauhallisuutta, vaurautta, aitoutta ja henkistä kypsyyttä.

 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡