Andy Bury (SWE)

https://andyburu.se/bound-bodywork/

Andy on opettanut köysillä sitomista, jossa on taiteellinen & terapeuttinen perspektiivi, vuodesta 2008. Hänen pääasiallisia inspiraatioitaan ovat japanilainen traditio (Yukinaga Max) ja moderni tanssi (Felix Ruckert). Hänen viimeisin projektinsa, rawmotions (‘raaka liike’) on poeettinen, performatiivinen ja valokuvauksellinen tulkinta tunteista, joita koetaan ennen sitomista, sen aikana, ja sen jälkeen.

Andy on teatteri-opiskelija, lääketieteellinen hieroja ja ‘tietoinen kinkster’, jolla on tausta yritysmaailmassa tiimivalmennuksen parissa. Hän tuo ‘nörttimäisen intohimonsa’ sellaiseen paikkaan, missä psykologia, anatomia ja mystiikka kohtaavat.

Art of tying and being tied

Ihmiset usein kysyvät miksi joku haluaisi tulla sidotuksi, tai sitoa toisen ihmisen. Vastaus on aina haavoittuvaisuus – antautumisen ja hallitsemisen välisessä polariteetissa. Kun sitominen tehdään luvan kanssa ja rakkaudellisella tavalla, se voimaannuttaa intiimiyttä, parantumista ja kasvua.

Tervetuloa johdannolliseen Kinbaku työpajaan, jossa käytämme köyttä tutkimaan erilaisia tuntemuksia kuten valtaa, antautumista, leikkimielisyyttä, hiljaisuutta ja intiimiyttä monissa lyhyissä kohtaamisissa. Opi yksinkertaisia tekniikoita ja koe japanilaisen köysitaiteen nautintoja, jossa painopiste on ihmisten välisessä intiimissä kommunikaatiossa.

An evening of ropes

Intiimi ilta sinulle ja kumppanille, missä tutkimme valtaa ja antautumista köyden ollessa transformatiivinen työväline. Tulette käyttämään ritualisaatiota luodaksenne oman taianomaisen tilan, ja neuvottelette yhteisymmärrykseen perustuvan valtadynamiikan. Teillä tulee olemaan paljon aikaa yhdessä. Inspiraationa japanilainen köysitaide Kinbaku.

Osallistuaksesi sinun on oltava osallistunut johdannolliseen työpajaan tai sinulla on oltava aiempaa tietämystä köysisidonnasta.

Rawmotions – a rope performance

Rawmotions on poeettinen tulkinta Kinbakusta, joka tutkii mitä köysillä sitominen voi aiheuttaa ihmisissä emotionaalisesti – se kuvaa heidän emotionaalista transformaatiotaan sitomista ennen, sen aikana ja sitomisen kokemuksen jälkeen. Esitys on kahden vuoden taiteellisen yhteistyön tulos valokuvaaja Joakim Erixon Floodmanin kanssa, jossa käytetään eri medioiden yhdistelmää (valokuvaus, performanssi, runous) luomaan mukaansatempaava kokemus. Andy esiintyy kumppaninsa Saara Rein kanssa.

 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡