Anu Karoliina (FI)

www.anukaroliina.com

Anu Karoliina on joogaopettaja joka on viettänyt viime vuodet Balilla opiskellen ja opettaen joogaa. Hänen missionsa on tuoda mukanaan tropiikin auringon ilo ja valo, sekä luoda hyvinvointia ihmisille joogan avulla. Hän opettaa Jooga Pranalaa, joka on lempeä flow jooga johon yhdistyy balilaisesta parantajaperinteestä tulevat käsimudrat jotka saavat pranan virtaamaan kehossa vapaammin. Anu opettaa myös Yin joogaa, joka on ihanasti kehon tuntemuksiin vievä meditatiivinen joogaharjoitus.

Yoga Pranala

Jooga Pranala on lempeä joogaflow jossa yhdistyvät balilaiset parantajaperinteestä kumpuavat käsimudrat ja meditaatio ihanaan pehmeään joogaan. Tässä harjoituksessa todella kuunnellaan kehoa ja annetaan tilaa hengityksen ja liikkeen saumattomalle yhteistyölle. Jooga Pranalan kehittäjä Linda Madani opiskeli pitkään kuuluisan balilaisen parantajan Tjokorda Gede Rain kanssa, josta tuloksena syntyi Jooga Pranala. Tule ja koe kehon oma viisaus, syvä yhteys itseesi juuri sellaisena kuin olet.

Heart Opening Yin Yoga

Yin jooga on syvälle kehon sidekudoksiin ja fascia-verkostoon vaikuttava harjoitus, jossa lihasvoimaa ei käytetä lainkaan. Se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridiaaneihin kehon energiakanavina. Asanoissa viivytään pitkään ja antaudutaan mahdollisimman syvään paikallaan oloon, jolloin keholla on aikaa avautua syvemmälle sidekudoksiin ja jännitykset alkavat hellittää. Tällä tunnilla keskitymme tuli elementtiin ja sydänmeridiaanin avaamiseen. Löydämme lämmön ja lemmen sisimmästämme.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡