Delamay Devi (AUS)

www.delamaydevi.com

Senior Prana Vinyasa joogaopettajakouluttaja, mentori, kirjailija ja Devi Designsin perustaja. Delamay on tunnettu kansainvälisesti hänen kehotyöskentely tarjonnastaan, joka saa energiaa inspiraatiosta ja tarttuvasta innostuksesta. Hänellä on ollut kunnia avustaa Shiva Reaa viimeisen vuosikymmenen aikana ja hän on intohimoinen jakamaan liikkeen parantavia vaikutuksia ja joogafilosofiaa, joka on synkronoitu olemassaolon luonnollisten syklien kanssa.

Yoga Trance Dance

Shiva Rean (www.shivarea.com) kehittämä Yoga Trance Dance on tutkimusmatka vapaamuotoiseen, hengityksen ohjaamaan liikkeeseen, jolla pyritään aktivoimaan luovaa elämänvoimaamme ja kehollistunutta vapauttamme! Menemme mattojemme rajojen toiselle puolelle, käytämme musiikkia oppaanamme ja hyödynnämme Sahajan (spontaanisuuden) ominaisuuksia apunamme. Virtaamme hengitysaallon mukana inspiroituen ja muuttuen, mutkitellen, kiertyen, antautuen ja vapautuen spontaanisti pranan virtaukseen, missä jooga ja tanssi yhdistyvät!

Evolution of Vinyasa

Löydä sisäisen rytmisi voima progressiivisten ja virtaavien joogasarjojen kautta. Nämä dynaamiset ja virkistävät asennot auttavat sinua saavuttamaan lisää elinvoimaa, voimaantuneisuutta ja kehollistuneen viisauden pyhää eliksiiriä. Käyttäen musiikkia oppaanaan ja hengitystä opettajanaan, Delamay kutsuu sinut saapumaan autenttisesti paikalle, valmiina tutkimaan sisintäsi, ja vastaanottamaan sen lääkkeen jonka vain liike voi luoda. Shiva Rean kehittämä Prana Vinyasa on energeettinen, kokonaisen spektrumin lähestymistapa joogan virtauksen kehollistamiseen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡