DJ Soul Sanna – Sanna Yrjänheikki (FIN)

www.pihasali.fi

Dj Soul Sanna – Sanna Yrjänheikki, on intohimoinen house-dj, joka soittaa mm. soulful, lyrical ja afrohousea. Sanna rakastaa myös lattari- ja afrikkasoundeja sekä rnb:tä ja hiphoppia.

Sanna on taustaltaan tanssija, pilates- ja joogaohjaaja sekä Pihasali – Creative Space -studion omistaja. Dj Soul Sanna esiintyy säännöllisesti Bassoradion Bridge-showssa ja soittaa useissa eri musiikki- ja tanssitapahtumissa, kuten Nordic Soul Festival, Payback Jam, Joensuu Get Down, Flow Mo Sounds ja Afro Sunday. Sanna on Dj:nä myös ulkomailla erinäisissä tapahtumissa ja tuottaa omaa klubi-iltaa, nimeltään Afro House Helsinki, Hermanni Peltolan kanssa.

Reggae Yoga

Rakastatko reggaeta? Reggae Yoga on joogaa, jossa yhdistyy joogaharjoitus ja reggae-musiikki. Reggae Yoga -tuntia rytmittää reggaen keinuva tahti ja harjoitusta syventää sen rauhan ja rakkauden siivittämä sanoma. Reggae Yoga -tunnin vetäjä on Sanna Yrjänheikki, jooga- ja pilates-ohjaaja, DJ ja tanssija.

Reggae-musiikissa on olennaista takapotkuinen rytmi ja rento tunnelma, sekä sen kantaaottavat aiheet. Reggae on syntynyt Jamaikalla 60-luvun lopulla ja sen juuret ovat perinteisessä afrikkalais-karibialaisessa musiikissa sekä rhythm and bluesissa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡