Hanna Terán (FIN)

www.hautomobyedbh.fi

Hanna on nainen, joka uskaltaa elää isosti! Hän on kahden lapsen äiti, jooga- ja tanssinopettaja, kolmen bisneksen pyörittäjä, maailmanmatkaaja sekä intohimoinen elämän rakastaja. Tanssistudiossaan Helsingissä hän opettaa kuubalaisia tansseja, sekä luo tilaa uudenaikaiselle heimotyölle. Hän järjestää vuosittain autenttisia salsamatkoja Kuubaan sekä jooga- ja tanssilomia ympäri maailman. Työssään hän on tunnettu läpinäkyvyydestään sekä tulisesta energiastaan, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Shameless salsa in the roots of vitality

Häpeämätöntä salsaa elinvoimaisuuden juurilla!

Kuubalainen salsa on seksuaalisen vapauden ja ilon villi opettaja. Nämä ominaisuudet elävät meidän jokaisen lantiossa ja sydämessä! Meidän täytyy vain saada yhteys näihin kehonosiin ja sallia iloisen energian manifestoida kehojemme läpi. Tässä workshopissa teemme sen tanssin, hauskuuden ja nautinnon kautta. Me leikimme häpeilemättömästi sekä yksin että yhdessä seksuaalisen ilon kentällä! Salsan liikekieli luonnollisesti vapauttaa meitä tutkailemaan iloisesti eroottisia osiamme. Olet erittäin tervetullut tähän uteliaaseen ja mehukkaaseen leikkiin!

Sensual & Saucy – Lammenrantafiesta

Suomi on tunnettu eloisan kesäisestä lavatanssikulttuurista. Näissä bileissä pistämme vielä paremmaksi ja maustamme tämän perinteen kuumilla ja sensuelleilla karibian energioilla! Et halua jättää näitä bileitä väliin! AZUCAR!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡