Heartful
Anna-Maija Tiainen & Sari Koljonen

www.heartful.prowww.avarasydan.com

Sydämen valo- intuitiiviset energiahoidot ovat kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä ja lähtevät liikkeelle hoidettavan toiveista intuition ohjaamana. Korkeavärähteinen, lempeä energia hoitaa kehon, mielen ja hengen tasoilla. Hoitojen kautta olemme itse pystyneet käsittelemään entistä paljon syvemmältä tasolta tunnelukkoja, haittaavia ajatusmalleja ja uskomuksia ja päästämään niistä irti, sisäinen lapsi on saanut eheytystä, fyysinen keho ja kivut parantavaa hoitoa sekä henkinen kehityksemme on voimistunut. Hoidossa lepäät mukavissa vaatteissa hoitopöydällä ja keskustelemme myös esille nousseista teemoista. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Intuitive energy healing sessions are also offered in English. Sessions are unique, deeply relaxing, healingand support your inner growth. You are warmly welcome!

Olemme Sari ja Anna-Maija, samalta kurssilta valmistuneet Sydämen valo- intuitiiviset energiahoitajat. Olemme kumpikin aina pohtineet elämän tarkoitusta. Sarilla suuri muutos käynnistyi 2011, jolloin hänen tiensä johti Enkelinportti- energiahoitajaksi, Intiaan Oneness Universityyn saamaan oppia ykseys tietoisuudesta sekä paneutumaan Ihmeiden oppikurssiin. Anna-Maija alkoi 2013 sairauden ja työkyvyttömyyden myötä perehtymään kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Sydämensä ohjausta kuunnellen hän jäi pois tutkijan työstään tarjoten nyt ammatinharjoittajana energiahoitoja, mindfulness- ja henkisen hyvinvoinnin ohjausta. Sari toimii Tampereella ja Anna-Maija Helsingissä.

Haluamme tarjota läsnäolevan, luottamuksellisen, kunnioittavan ja lämpimän ilmapiirin, jossa on tilaa olla juuri sellainen kuin on. Hoitoja teemme suurella kiitollisuudella ja nöyryydellä samalla ihmisyydestä koko ajan oppien. Meille kummallekin on tärkeää huolehtia omasta jaksamisestamme, jotta voimme tarjota mahdollisimman laadukkaita hoitoja. Uskomme että hoitoihin hakeutuvat juuri oikeat henkilöt,joiden polkua voimme auttaa eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa kokemaan sydän yhteyttä ja energioiden parantavaa voimaa! Mielestämme on mielettömän mielenkiintoista työskennellä itsensä kanssa ja huomata kasvavansa ihmisenä, sekä nähdä sama kaunis kehitys asiakkaissamme!

Sydämen valo 80€ (60 min)

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡