Helen Noakes (ENG/GRE)

www.helennoakes.net

Helen on nomadinen joogaopettaja, joka saa inspiraatiota Vanda Scaravellin opetuksista, ja tarjoaa Chavutti Thirumal -koulutuksia (hierontaa jaloilla). Hän vetää jooga-seminaareja, opettajakoulutuksia Euroopassa, Intiassa, Yhdysvalloissa ja Skandinaviassa. Scaravellin inspiroimassa joogassa ei ole metodeja tai määriteltyjä sarjoja. Tämä lähestymistapa rohkaisee harjoittajaa luomaan vahvan suhteen maahan, hengitykseen ja selkärangan herättelyyn.

Yoga for the lower back and Pelvis

Tässä workshopissa opit helppoa mobilisaatiota ja yksinkertaisia tekniikoita, joilla helpotat alaselän ongelmia. Kipeytyykö alaselkäsi ajoittain äärimmäisten tunteiden tai tiettyjen liikkeiden jälkeen? Tule leikkimään muutamalla yksinkertaisella ja toimivalla ratkaisulla sekä liiku turvallisesti eri asentoihin ja hengitykseen ylläpitääksesi selkärankasi onnellisuutta! Tämä työpaja on erittäin hyödyllinen kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille.

Partner Somatic massage workshop – shaking, rotating and rolling

Tämä on hauska työpaja, jossa opit antamaan somaattisen kehotyöskentely-session täysin pukeutuneelle ystävällesi tai rakkaallesi.  Tämä on helppo oppia ja hyödyllinen myös hierojalle. Hieronta perustuu kevyeen ravisteluun ja nivelten pyörittämiseen, ja se luo syvän tunteen yhteydestä, maadoituksesta ja rentoutumisesta. Jokainen, joka haluaa tuntea olonsa maadoitetuksi ja upeaksi, voi osallistua tähän työpajaan!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡