Henna Länsipää (FI)

www.hennalansipaa.com | www.facebook.com/naurujoogaohjaaja

Henna on kupliva, inspiroiva, aito persoona, jolla on luontainen kyky vapauttaa ilmapiiri! Hän on Natural High Healing Festivaalin & Power to Be you tapahtumien päätuottaja, visionääri ja tapahtumaidean äiti. Henna on hyvinvointiyrittäjä, valmentaja, Naurujoogakouluttaja ja ekokampaaja. Hänellä on vankka kokemus ryhmänvetämisestä, ja on ohjannut inspiroivia retriittejä ja työpajoja ympäri maailmaa.

First time – Any time

Kuka olisikaan parempi saattamaan sisälle Natural High Healing Festareille, kuin festivaali idean keksijä Henna. ’Toivon, että jokainen, joka tulee Natural High Healing Festareille, voisi kokea kuuluvansa joukkoon! Tässä mini workshopissa tapaat muita ensikertalaisia ja konkareita ja tunnet, että olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olet turvassa ja vapaa! Työpajassa tutustutaan toisiimme, harjoitellaan rajoja, irrotellaan liikeellä ja vapaudutaan naurulla. Voit huoletta tulla festareille yksin, sillä Natural High on täynnä uusia ystäviä!! Voit osallistua, vaikka olet jo ollut festivaaleilla edellisinä vuosina.’

Laughter Yoga

Naurattavin työpaja on tässä! Naurujoogassa tartutaan kiinni elämäniloon ja ravistellaan keho onnelliseksi hekotellen. Nauramme ja rentoudumme yhdessä antaen stressille ja peloille kyytiä. Elämä voi olla ihanaa, kun sille antaa luvan! Yhdessä nauraminen tarttuu ja hengityselimistö saa kuin huomaamatta kunnon treenin. Ota mukaan vesipullo ja tule hämmästymään, kuinka nauru tulee virtaamaan niin ettei loppua näy!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡