Ihmisten yhdistäjät (FI)

www.facebook.com/ihmistenyhdistajat

Ihmisten yhdistäjät Kristiina & Armas!
Kristiina Puukko on innostava yhteisöpedagogi, joka luo erilaisia kohtaamisen areenoita. Erityisosaamista hänellä on toiminnallisista menetelmistä ryhmien ohjaamisessa sekä seksuaalisuutta ja sukupuolta käsittelevistä teemoista. Armas Alvari on kirjailija ja ohjaaja. Hän kysyy, millaisia mahdollisuuksia elämäniloon avautuu, kun löytyy yhteys itseen ja toisiin. Yhdessä he ovat Ihmisten yhdistäjät. “Tarjoamme mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, kasvaa ja löytää etsimänsä.”

Match made in Natural High! Dating event for women and men.

Suomen kesän 2018 upein deittitapahtuma naisille ja miehille! Etsitkö tapaamista, joka vie lähelle toista? Kaipaatko yhteyttä, joka on enemmän kuin pintaa? Voiko ensitreffeillä suudella? Kuumin ja hauskin treffitapahtuma ikinä! Tule löytämään elämänkumppani, puoliso, rakastaja tai ystävä. Yksi tai useampi. Festareille tai loppuelämäksi. Jätä CV telttaan, ota sydän mukaan. Tapahtumaan otetaan yhtä paljon naisia ja miehiä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Match made in Natural High! Dating event for all sex and genders

Suomen kesän 2018 upein deittitapahtuma ihmisille! Etsitkö tapaamista, joka vie lähelle toista? Kaipaatko yhteyttä, joka on enemmän kuin pintaa? Voiko ensitreffeillä suudella? Kuumin ja hauskin treffitapahtuma ikinä! Tule löytämään elämänkumppani, puoliso, rakastaja tai ystävä. Yksi tai useampi. Festareille tai loppuelämäksi. Jätä CV telttaan, ota sydän mukaan. Tässä sarjassa ihminen on tärkeämpi kuin sukupuoli ja seksuaalisten suuntautumisten kirjo on rikkaus.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡