Karoliina Valontaival (FI)

www.valontaival.com

Suomen ensimmäinen 5Rhythms® -tanssiopettaja & DJ. Jaan tanssin iloa suurella sydämellä ja intohimolla. Olen myös taiteilija, joogaopettaja, ympäristökasvattaja ja äiti. Olen tanssinut 5Rytmiä® 12 vuotta, tuottanut kansainvälisiä työpajoja vuodesta 2012 ja ohjannut viikkotunteja vuodesta 2016. Ohjaajana toimin oppaana, kanssamatkustajana, kannustajana ja inspiraation herättäjänä. Luon turvallisen, juurevan ja helposti lähestyttävän tilan: tervetuloa juuri sellaisena kuin olet. Odotan innolla, että saan jakaa tanssin eheyttävää, elävöittävää voimaa kanssasi!

Awakening – 5Rhythms®

Herää ja tanssi! Rullaa vaikka suoraan sängystä tanssilattialle ja kutsu kehosi lempeästi liikkeeseen. Tanssin kautta herättelemme, herkistymme, ja avaudumme kuuntelemaan omaa kehoa. 5Rytmiä® on tanssimeditaatioharjoitus, jossa opimme tutkimaan, ilmaisemaan ja ruumiillistamaan kaikkea sitä, mitä olemme ja mitä koemme. Viisi eri ”rytmiä” eli liikelaatua muodostavat yksinkertaisen ja selkeän struktuurin, ”Aallon”, jonka kannattelussa pääsemme käsiksi keholliseen viisauteemme. Mitään erityisiä tietoja tai taitoja ei edellytetä. Virkisty, vetreydy ja vapaudu uuteen päivään!

Surrender – 5Rhythms®

Lähde lumoavalle keholliselle matkalle, jossa mieli tyhjenee, karistelemme kuormat harteilta ja laskeudumme syvempään olemisen tilaan. 5Rytmin® viiden eri liikelaadun avulla löydämme itsestämme ja liikkeestämme eri puolia. Flowing kutsuu antautumaan virtaan. Staccato on ilmaisun, muotojen ja rytmin leikkikenttä. Vapaudu ja päästä irti Kaaoksessa, kunnes tanssi valloittaa kokonaan. Solahda Lyyrisen keveyteen, sielun tanssiin. Keskity, hidasta ja hiljenny Stillness-rytmin liikemeditaatiossa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡