Katri Syvärinen (FI)

www.katrisyvarinen.fi

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja ja kirjailija, jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja elämään sydämen ohjaamaa elämää. Hänen ohjaustyylinsä on empaattinen, rento ja salliva: tunnille saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Yin Yoga Magic – Follow your Yintuition

Yin-joogan hitaat, hoitavat venytykset rauhoittavat hermostoa ja avaavat kehoa lempeästi. Harjoitus virtaa rauhallisesti asanasta toiseen. Hiljentymisen myötä on tilaisuus kohdata rehellisesti itsensä ja pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Miten intuitio viestii kehoni kautta? Samalla kun keho rentoutuu, yhteys itseen vahvistuu.

Slow Flow Yoga Magic: Embodied Creativity

Luovuus on taianomaista elämän voimaa, joka tulee esiin kehosi kautta. Kun annat luovuuden virrata vapaasti kehon eri kerrosten läpi, myös sielusi muuttuu eläväksi ja näkyväksi. Tule nautiskelemaan hitaasta, autuaasta flow-joogaharjoituksesta, joka vahvistaa yhteyttä omasta keskuksesta kohti ulkomaailmaa. Saatamme myös leikkiä hieman vapaalla liikkeellä…

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡