Marketta Taimi

www.sydamenateljee.fi
www.facebook.com/SydamenAteljee

Shiatsuhoito on lempeä kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla. Kun energia saadaan virtaamaan vapaasti, keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi, jolloin keho pystyy itse korjaamaan häiriötiloja.

Shiatsulla voidaan helpottaa mm. stressin, väsymyksen, lievien mielialan vaihteluiden, fibromyalgian, unettomuuden, päänsäryn, migreenin, niska- ja hartiajännityksien, selkävaivojen, heikentyneen vastustuskyvyn, ummetuksen ja ruuansulatuksen vaivoja sekä erilaisia kiputiloja yms.

Hoitoon tullessa ei siis tarvitse olla mitään sairauksia tai oireita hyötyäkseen hoidosta, vaan hyvän vaikutuksen huomaa vireyden ja elinvoiman palautumisena, verenkierron elpymisenä ja ylipäätään hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Hoito tehdään lattialla futonpatjalla rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

*Asiakkaalla on päällään joustava luonnonkuituinen asu, jossa ei olisi hyvä olla nappeja, vetoketjuja, nyörejä ja naisilla ei ole rintaliivejä, koruja yms. ettei paina hoidon aikana.

Olen valmistunut Shiatsuhoitajaksi v. 2016 ja silloin perustin Sydämen Ateljeen 24.11.2016. DiplomiShiatsu- ja akupainantaterapeutiksi valmistuin v. 2017.

Olen opiskellut myös Tredussa Terveydenhuollon perusteet ja anatomiaa v. 2016-2017, tueksi shiatsuhoidoille.

Kävin myös Intialaisen Päähierontakurssin nyt keväällä 2018.

Kävin itse ensimmäisen kerran näillä Natural High Healing Festivaaleilla v. 2016 ja se oli mieleenpainuva ja huikea kokemus. Itse olen ajautunut hyvinvoinnin pariin oman terveyteni kohentamisen kautta, ensin itse voimalla huonosti monta vuotta. Aloitin kuntoutumiseni v. 2012 ravintomuutoksilla ja liikunnan lisäämisellä ja sillä tiellä ollaan.

Kävin elämäni ensimmäisellä Jooga- / vaellusmatkalla v. 2015 ja palasin sieltä takaisin jollakin tavalla uudistuneena. Tämän matkan seurauksena on elämässäni lähtenyt etenemään mielenkiintoinen tapahtumien ketju, jolloin löysin musiikin, joogan, meditaation ja shiatsun elämääni.

Nautin ja teen hoitotyötäni suurella sydämellä, kuunnellen ja olemalla hetkessä täysipainoisesti läsnä asiakkaalle, luoden turvallisen ja rentouttavan kokemuksen.

Tervetuloa!

Shiatsuhoito Festarihinta 45min / 45€

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡