Matilda Mannström (FI)

www.yogamatilda.com

Matilda Mannström on nuori Helsinkiläinen joogaopettaja, kultaseppä ja korutaiteilija. Hän tutustui joogaan teini-ikäisenä 2007 ja aloitti opetustyöt 2012. Hän on matkansa aikana saanut tavata vaikuttavia opettajia ympäri maailmaa, tällä hetkellä häntä opettaa Yogarupa Rod Stryker. Matildaa kiinnostaa erityisesti kehon tiedostaminen ja tutkiminen sisältäpäin. Hän opastaa liikkeisiin turvallisesti ja kehoa kunnioittaen. Harmonia ja kauneus vallitsevat harjoituksissa, kuten luovan Matildan arjessa muutenkin.

The Impermanent Flow – A Creative Sequence

*There are no
individual things,
only ongoing processes*

Muutumme jatkuvasti, eikä ympärillämme mikään ole pysyvää. Uskon muutokseen, siinä on jotain kaunista ja iloista, jopa arvokasta, ettei aina tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. 90 minuutin aikana rakennamme hitaasti soljuvien liikkeiden kautta voimaa sisältä ulospäin. Kuunnellen ja keskittyen. Tule kokemaan syvä flow, tule nauttimaan vahvan elämänilon tunnetta liikkeen kautta.

Mellow Yin + Nidra – Uncovering the Potential

*Sacrifice what you are,
for what you could become*

Tämän 60 minuuttia pitkän harjoituksen aikana liikumme lempeästi Yin-asennosta toiseen, ihmetellen, tarkastellen ja päästäen irti. Päädymme pitkään syvään rentoutukseen, Yoga Nidraan –  The Yogic Sleep. Tietoinen uni vie meidät ajan ja paikan ulottumattomiin.
Huomaa: aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Jos sinulla on Sankalpa, eli tavoite jonka eteen työskentelet, siitä on hyötyä.

 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡