Meri Mort (FIN)

www.merimort.com / www.facebook.com/merimortyoga

Meri Mort on villi nainen – hauska ja luova opettaja, joka nauttii niin elämän valoista kuin varjoistakin. Meri kutsuu joogatuntejaan Vapauden joogaksi, ja tuo maan päälle jooga- ja meditaatiotapahtumia, joissa on salliva, tutkiva asenne. Meditatiivinen liike on hänelle reitti luovaan energiaan, sekä asenne, jonka kautta koetaan täysillä kaikki elämän eri puolet. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

Yoga of Freedom – Grounding practice

Maadoittumisen myötä joogasta tulee vuorovaikutusta maan ja taivaan välillä. Aistimme hengityksen avulla jalkapohjien avautumista ja selkärangan kasvua vuoropuhelussa maan vetovoiman kanssa. Tämän yhteyden löytäminen on elvyttävää ja eheyttävää! Tunti sopii myös aloittelijoille, joogassa ei ole tasoja, kilpailuja tai määränpäätä. Joogan kautta voit tiedostaa elämän olevan täydellistä tässä ja nyt. Tervetuloa nauttimaan meditatiivisesta harjoituksesta.

Nordic Shaman – Free movement

Tule nauttimaan ja liikkumaan omalla autenttisella tavallasi! Liikumme vapaasti kehoamme tunnustellen. Koko keho nauttii tästä sielukkaasta harjoituksesta, jossa vapaudutaan kaavoista. Tule purkamaan ja lataamaan energiaa. Aloitamme yhteisellä rituaalilla ja jatkamme sheikkaukseen, kiemurteluun ja maasta nousevan energian tunnusteluun. Tervetuloa villiintymään heimoenergiasta ja rummun sykkeestä!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡