Rachel Rickards & Buster Rådvik

www.embodiedintimacy.com

Rachel on seikkailunhaluinen sielu rakkauden, seksin & ihmissuhteiden maailmassa. Rachel suhtautuu intohimolla siihen miten olemme suhteissa & miten rakastamme vaihtoehtoisilla tavoilla, ja hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman totuutensa siitä miten he haluavat rakastaa ja tulla rakastetuiksi. Rachelilla on ammatillinen ja henkilökohtainen koulutus psykologiassa, seksiterapiassa sekä vaihtoehtoisten / avoimien suhteiden neuvonnasta.

Busterin dharma (spirituaalinen harjoite) on esimerkkinä oleminen ja integriteetillä johtaminen. Hänen sydämensä on selkeästi esillä ja hänellä on maine lempeästi shokeerata ihmisiä avoimella emotionaalisella tietoisuudellaan ja kyvyllään paljastaa sisimpänsä, riippumatta siitä miten epämukavalta tai ulospäin ‘sotkuiselta’ se saattaisi näyttää. Hänen lämmin, avoin tyylinsä antaa ihmisille luvan rentoutua, avautua ja hyväksyä itsensä.

Embodied Intimacy: Oxytocin filled connection

Belly2Belly on petollisen yksinkertainen prosessi, joka on luotu ns. sulattamaan erillisen minän kokemus rytmisiin aistien aaltoihin, joita jaetaan kumppanin kanssa tässä hetkessä. Tämä workshop keskittyy luomaan intiimiyttä, emotionaalista avoimuutta ja fyysistä yhteyttä turvallisella, hitaalla, opastetulla ei-seksuaalisella tavalla. Herätä alkukantainen tarpeesi ihmiskontaktille ilman seksin mahdollisesti aiheuttamaa stressiä tai epävarmuutta. Luottamalla kehoihimme ja toisiimme, saamme takaisin alkuperäisen viattomuutemme… Ja muista: Olemme turvassa.

Embodied Intimacy: In Motion – Move, Connect and Play

Yksinkertaista liikkeen tutkimista nonverbaalisen yhteyden kautta. Kehitämme kykyämme virittäytyä ja olla läsnä suhteissamme. Opettelemme johtamista kuuntelemisen kautta ja seuraamista ilmaisun kautta. Koemme syventyvää intimiteettiä itsemme ja toisten kanssa. Antaudumme koko spektrumille liikettä, haavoittuvaisesta hellyydestä raakaan, intohimoiseen & villiin. Viattoman leikkisästä sydämessä tuntuvaan taikaan. Tule luomaan kehollisen ekstaasin maailmaa kun liikumme yhdessä kohti intiimiyttä.

Embodied Intimacy: Empowered Partnership

Tutki miten luoda tantrinen kumppanuus, joka ei ole ainoastaan toimiva, mutta joka voi parantaa ja muotoutua henkiseksi poluksi. Tämä on kahden ihmisen polku, jotka seisovat voimassaan, suhteessa siihen mikä on totta läsnäolon kautta. Tässä kokeellisessa workshopissa opit kehollisia tapoja kommunikoida, koskettaa ja olla yhteydessä kumppaniisi. Opi miten voit luoda romanttisen kumppanuuden niin, että siitä tulee henkisyyden ‘säiliö’ (spiritual container) joka johtaa lisääntyneeseen rakkauteen, vapauteen ja kasvuun sekä parisuhteessasi että elämässäsi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡