Rauli Pitkänen (FI)

www.raulipitkanen.fi

Rauli Pitkänen on itämaisen lääketieteen monipuolinen taitaja sekä osteopaattina hänellä on syvä ymmärrys ihmiskehon toiminnasta ja rakenteesta. Hän tähtää ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnonmukaisin keinoin, huomioiden kehon, tunteet ja mielen yhtenä kokonaisuutena. Vankka ja ammattitaitoinen osaaminen kumpuaa itämaisesta kulttuurista ja hoitoperinteestä yhdistyen länsimaalaiseen näkemykseen ihmisestä. Tule kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet ja yhdessä löydämme sinun terveytesi!

Open and curl in the rhythm of Jomon-Shindo flow

Jomon ja Shindo perustuvat rentouteen, aistimiseen, läsnäoloon yhdistettynä kunnioittavaan kosketukseen. Näiden avulla pääset lepään tässä hetkessä rennosti juuri sellaisena kuin olet. Shindossa tehdään avaavia meridiaanivenytyksiä yhdessä lempeän tuen kanssa. Jomonissa keho punotaan köyden lailla solmulle rentoutuen näihin voimavaroja palauttaviin asentoihin. Tämä kehotyöskentely ohjaa sinut oman sydämen tuntumaan – todelliseen olemiseen tässä hetkessä.

Sit, relax and rest in this moment as it is

Tässä työpajassa voit yksinkertaisesti istua, rentoutua ja levätä tässä hetkessä niin kuin se ilmenee Rauli Pitkäsen ohjauksen avulla. Hän on meditoinut pari vuosikymmentä ja on tällä hetkellä tiibetin vajrayana buddhalaisten mestareiden opetuksien alla. Tämä meditaatio työpaja sisältää intervalleja erilaisista keskittymisen kohteista päätyen lopulta lepäämään kaikessa ilman vertailukohtia.

Quick dive into Oriental medicine

Perinteinen itämainen lääketiede on valtava tiedon meri. Kestää vuosia ellei ihmiselämän sen kattamiseksi ihmismieleen – tämän luennon tarkoitus onkin antaa pisara näytille tuosta tiedon merestä yhdessä yksinkertaisten käytännönharjoituksien kera, joita osallistuja voi käyttää jokapäiväisessä elämässä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡