Risto-Matti Rantanen

www.risto-matti.com

Olen tehnyt syvällisiä kanavoituja hoitoja vuodesta 1998. Työskentelen voimakkaiden auttajahenkien instrumenttina.

Hoitoihin kuuluu fyysistä käsittelyä, mm. voimakasta akupainantaa, jolla vapautetaan fyysisiä, tunne-elämän ja korkeampien olemuspuolten jumituksia. Hoidoissa tulee aina myös korkeavärähteisen energian kanavointia, äänihoitoa ja toisinaan opastusta. Kaikki hoidot ovat hyvin vahvasti erilaisia.

Hoidot kohdistuvat aina voimakkaimmin juuri niille olemuksen tasoille ja niihin seikkoihin ihmisen henkisessä kasvussa, joissa eniten tarvitaan paranemista.

Olen aloittanut energiahoitojen tekemisen vuonna 1998. Viimeisten 12 vuoden ajan olen pitänyt kaupallista praktiikkaa. Olen tehnyt koko ajan vain intuitiivisia hoitoja. Hoitojen tekniikka ei perustu mihinkään kaavaan, koulukuntaan eikä nykyisen elämäni aikana käymiini kursseihin. Olen oppinut käyttämäni hoitotekniikat intuitiivisesti. Tärkeää on kanavoida mahdollisimman puhdasta, korkeavärähteistä ja voimallista energiaa ja informaatiota.

Kanavoitu hoito 50 min 35€
(Torstain klo 14-17 väliset hoidot 25€)
Hoidon nimi on kanavoitu hoito. Hoidon pituus on 50 min, josta käsittelyn osuus on vähintään 40 min. Muu osa 50 min ajasta kuluu alkukeskusteluun, hoidosta palautumiseen ja loppukeskusteluun. 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡