Santoshi (ESP)

www.ibizatantrafestival.com / www.ibizagoddess.com

Santoshi on kansainvälisesti tunnettu valloittava persoona, joka on tehnyt pitkän uran tantra opettajana (20v.). Hän luo pelkällä läsnäolollaan ympäristön, joka rohkaisee osallistujia löytämään piilotetut puolet itsessään. Hän jätti työnsä arkkitehtina ja muutti Intiaan, jossa asui 12 vuotta. Siellä hänestä tuli erilaisten työpajojen pitäjä mm. Meditaatio, Terapia, Feminiinisyyden Vapautuminen ja Tantra. Hän muutti Himalajalle opiskelemaan Tiibetiläistä tantraa, jonka vaikutus näkyy edelleen. Santoshi on opettanut tantraa 17 eri maassa ja tällä hetkellä hän asuu Ibizalla, jossa hän järjestää vuosittaisen Ibiza Tantra Festivaalin sekä Ibiza Goddess retriitti. Hän opettaa myös tantra opettajankoulutusta Helsingissä ja Puolassa sekä naisille suunnattuja koulutus kokonaisuuksia.

Introduction to tantra: Sensual Resonance

Herkkyydelle avautuminen ja maailman kanssa yhteyteen pääseminen aistiesi kautta, ja samalla täysin läsnäolevana pysyminen on ovi syvempään intimiteettiin itsesi ja muiden kanssa. Tässä tantra-meditaatiossa kutsumme sinut tuomaan täyden huomiosi kaikkiin aisteihisi… Tuoksuun, makuun, ääneen, kosketukseen, näköaistiin… Koe maailma taianomaisesti kuin ensimmäistä kertaa, ja löydä uudelleen kykysi ihmettelyyn, viattomuuteen ja spontaanisuuteen.

Opening The Womb: Energy, Ecstasy (Only for women)

Tämä on uniikki matka eri energioiden kautta, jotka virtaavat luonnollisesti kehomme läpi kun vain sallimme sen. Tämä työpaja on kutsu olla virtaava ja auki, ja päästä tukkeutuneisuuden läpi. Tulet kehollistamaan eri aspekteja naiseudestasi, ja kulkemaan omalla tavallasi kohti sisäsyntyistä kykyäsi olla orgastinen. Käytämme liikettä, ääntä, hengitystä ja kosketusta herättelemään energiaasi. (Vain naisille)

The Circle of Light: Shiva/Shakti ritual

Kun nainen ja mies kohtaavat positiivisten polariteettiensa kautta, vahva magneettinen energia ottaa vallan. Valon Kehä on symboli sille energian virtaukselle joka syntyy naisen sydämen ja miehen seksuaalisen keskuksen välille, kun he ovat syvässä synkroniassa. Käytämme hengityksen aaltoja, välillä pehmeitä, välillä nopeampia, herättämään energeettisen virtauksen Seksuaalisuuden ja Sydämen välillä. Kun hengitys-energiaa kierrätetään sinun ja kumppanisi välillä, saatat kokea sen mitä tantrikot kutsuvat Mystiseksi Yhteydeksi (Mystical Union), kun tulette Yhdeksi Hengitykseksi, Yhdeksi Kehoksi, Yhdeksi Sieluksi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡