Soile Teitti

www.helmenhohde.fi

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta polvista varpaisiin yhdistettynä Young Livingin terapeuttisen tason eteerisiin öljyihin. Valitsetko virkistävän Piparmintun tai rentouttavan Basilikan? Kaipaatko ehkä myös mieltä rentouttavaa Laventelia? Voit valita hoidon myös ilman tuoksuja.

Jo kauan sitten minulle on selvinnyt, että toisten hoitaminen on sydämeni tehtävä. Lähden jokaiseen uuteen tapaukseen kuin seikkailuun. Jokaisesta seikkailusta löytyy polku, mikä johtaa ongelman syntysijoille. Kun helpottava asia löytyy, on se kuin lottovoitto ja pääpotti tulee siitä, kun ihminen saa takaisin ehkä vähän paremman olon itselleen, mielenrauhaa tai peräti ihan uuden näkökulman elämäänsä.

Tervetuloa siis hoitooni, niin lähdetään yhdessä seikkailuun sinun parempaa hyvinvointiasi kohden! Iloa, valoa ja rakkautta elämääsi!

Minulla on hoitajana monenlaista koulutusta. Aluksi kouluttauduin kodinhoitajaksi ja vuosien myötä tein pitkään lähihoitajan töitä vanhuspuolella. Siinä ohessa kouluttauduin ensin diplomivyöhyketerapeutiksi (2002) ja sen jälkeen erinäisiä kursseja esim. Intialaisen päähieronnan kurssit, joita nykyään itsekin koulutan. Opiskelin myös Reiki Masteriksi ja nykyään pidän kursseja siitäkin. Yrityksen olen perustanut v. 2003 ja siitä asti tehnyt näitä vaihtoehtohoitoja päivätyöni ohella. Tällä hetkellä olen täysipäiväinen yrittäjä.

Tärkeintä tässä työssä ovat asiakkaat, joita voin ehkä auttaa. Ehkä eniten tällä hetkellä minulla käy energiahoidossa asiakkaita. Olen saanut olla hetken heidän elämässään mukana ja olen saanut auttaa heitä löytämään elämänsä kauneuden arjen keskellä. Koen, että tärkeää on se, että voin antaa aikaani ja läsnäoloani ihmiselle, joka on tienhaarassa omassa elämässään.

Hoito kestää 30 minuuttia, hinta 30 euroa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡