Tai Chi Forest (FI)

www.taichiforest.com

Aimo aloitti taichi-harrastuksen 2000-luvun alussa urheiluvammojensa parantamiseksi ja oppiakseen lisää ihmisen energia-kehosta. Hän asuu Kaukoidässä, jossa hän harrastaa perinteisiä kamppailulajeja ja hänen nykyinen fokus on siirtynyt Qigong-hoitojen antamisesta taichi meditaatioon. Hän opettaa ensimmäistä kertaa Suomessa kuinka sisäisten kamppailulajien periaatteita voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä luonnollisemman ja tasapainoisemman elämäntavan kehittämiseksi.

Tai Chi Movement Meditation

Käytännöllinen johdatus taichin kuuluvaan energiatyöhön ja miten tuoda nämä syvät sisäiset tekniikat päivittäiseen elämääsi. Tutustu miten energia kulkee kehossasi, miten maadoittaa energiasi ja vapauttaa tukossa olevaa energiaa stressin lievittämiseksi päivittäisessä elämässä. Opi silmien tärkeästä roolista stressin vähentämisessä ja miten käyttää yin-katsetta kaikkien päivittäisten käytäntöjen kuten kävelyn, tanssin tai joogan, muuttamiseen rauhoittavaksi liikemeditaatioksi.

Healing Sounds Qigong

Värähtelevä harjoitus sisäelimillesi äänen ja liikkeen avulla. Tässä muinaisessa qigong-harjoituksessa käytetään tiettyjä ääniä, jotka resonoivat keuhkoihin, munuaisiin, maksaan, sydämeen ja ruoansulatuskanavaan. Nämä kuusi ääntä tehdään yhdessä liikkeiden kanssa, jotka on suunniteltu aktivoimaan kuhunkin elimeen liittyvät meridiaanit ja energiakanavat. Tämä on tehokas tapa lisää somaattista tietoisuuttasi, itseparantamisen kykyäsi ja yleistä hyvinvointiasi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡