Teemu Syrjälä (FI)

www.teemusyrjala.com

Health coach, human body, mind, spirit student.

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Miesten työpaja

Miesten työpaja on tarkoitettu ainoastaan miehille. Tässä työpajassa käytämme ääntä, liikettä, hengitystä ja yhteistä jakamista. Mitään erityisosaamista ei tarvita. Työpajan tarkoitus on tuoda miehiä yhteen ja luoda yhteinen tila, jossa saa olla oma itsensä. Työpaja on fyysistä tekemistä, mutta erityistä kuntoa tai taitoa ei tarvitse. Jokainen on tervetullut omana itsenään.

Luonnollisin versio sinusta – luento

Aktiivinen luento kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa luonnollista terveyttään. Käymme tärkeimpiä teemoja läpi, joilla voit valjastaa omaa elinvoimaisuuttasi käyttöön. Voit osallistua luentoon myös kysymällä, kommentoimalla ja olemalla mukana. Vaikka kyseessä on luento, niin teemme yhdessä pieniä harjoituksia, jotta perse ei puudu penkkiin. Tehdään yhdessä hyvä hetki, kaikille tärkeiden teemojen äärellä. Aiheina ainakin hyvinvointi, ihmissuhteet, seksuaalisuus ja oman polun merkitys. Nähdään siis siellä!

 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡