Violeta Labella

www.yoniegg.rocks

Yoni Egg Rocksin perustaja, Euroopan ensimmäisen aidon Yoni Egg Shopin perustaja Violeta matkustaa ympäri maailmaa jakaen Yoni tietoisuutta, Yoni Egg taikuutta sekä elinvoimaa. Sieluun sukeltamisen jälkeen hän ymmärsi elämänsä tarkoituksen. Hänen viisautensa on juurtunut syvälle sukujuuriin, joten hän rohkaisee nykypäivän naisia elämään naisellisuuttaan, saamaan yhteyden heidän kohtuunsa, vapauttamaan kehon, mielen ja sielun sekä kokemaan uudenlaista vapautta ja korkeamman tason nautintoa.

Yoni Egg Magic

Yoni Egg -harjoituksen avulla kasvatat herkkyyttäsi ja tuot enemmän aistillisuutta elämääsi, herkullisesti omaksuen läsnäolon ja nautinnon. Tue kohtusi paranemista, tutkaile sisäistä maisemaasi sekä uudenlaisia polkuja matkallesi. Sukella yhteyteen seksuaalisuutesi kanssa, joka on avain kaikkiin muihin yhteyksiin, aloittaen omasta suloisesta Yoni’versumista. Herätä Yonisi ja sukella itsetutkiskelun tilaan. Tämä on kuin joogaa, sinun Yonillesi.

Pussy Talks

Saa yhteys kohtuusi ymmärtämällä paremmin naiseutta. Luota tunteisiisi ja intuitioosi. Nostata kehotietoisuuttasi ja tunnusta tieto, johon pääset nopeasti käsiksi. Hyödynnä kohtusi voimaa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡