Virpi Raipala-Cormier (FI)

www.frantsila.com

Virpi perusti Frantsilan Luomuyrttitilan 1981 miehensä James’n kanssa. Hän on omistanut elämänsä suomalaisten luomuyrttien, luontaisten hoitojen ja luonnonmukaisen, joogisen elämäntavan edistämiselle. Virpi on agronomi ja opettaa mm. yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, akupainantaa, shiatsua, polariaterapiaa, joogaa ja meditaatiota. Tällä hetkellä Virpi vetää pääasiallisesti fytoterapeutti eli yrtti- ja luontaishoitokoulutusta. Frantsilassa Virpi vastaa tuotekehityksestä.

Yrtit ja eteeriset öljyt ihon, hiusten ja kauneudenhoidon tukena

Sukeltaudumme suomalaisten yrttien hoitaviin ominaisuuksiin ja kasvien aitoihin mieltäkohottaviin tuoksuihin niin ihon, hiusten kuin kauneuden luonnonmukaisessa hoidossa. Virpi – ehkä Suomen tunnetuin yrttiterapeutti Frantsilan Luomuyrttitilalta tuo runsaasti näytteitä ja avaa tietonsa, kokemuksensa ja sydämensä kasvien kiehtoviin salaisuuksiin. Opi mitä yrttejä ja eteerisiä öljyjä valita oman ihon ja hiusten terveyden tueksi ja mahdollisiin ongelmiin. Kotireseptejä.

Villikasvien -ja yrttien käyttö ruokana ja rohtona

Villivihannes työpajassa nautimme luonnon antimista ja parantavista voimista Virpin, Frantsilan Luomyrttitilan perustajan johdolla. Saamme maistella niitä ja ihmetellä kasvien ja äitimaan viisauksia. Opimme tuntemaan suomalaisia luonnon villikasveja, joita voi käyttää niin ruokana, ryytinä kuin rohtona sisäisesti ja ulkoisesti käytettynä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡