Usein kysytyt kysymykset


Alueella myytävät kasviruoka-annokset maksavat keskimäärin 6-15€. Eri myyjillä on erilaista tarjontaa smoothieista lämpimiin ruokiin. mm. Natural High Dream Cafe tarjoilee raakakakkuja ja muita raakaherkkuja! Tutustu ja nauti! Lisäämme ruokatarjontaa vuodelle 2018 suuren kysynnän vuoksi. Lue lisää Ruoka & kojut sivulta. 
Kyllä voi, mutta joihinkin työpajoihin lasten pääsyä on rajoitettu.
On, lastenhoitotila esimerkiksi vaipan vaihtoon on Natural High Dream Cafen yhteydessä.
Lastenhoitoalue 0-6 -vuotiaille hoitorannekkeella (ostetaan infosta). Hoitoalueella paikalla lastenhoitaja ja paljon hauskaa tekemistä. Lisätietoa tulossa pian!!
 Lapsi jätetään hoitoon aina vanhemman omalla vastuulla, mutta hoitajat ovat paikalla juuri teidän lapsianne varten ja hoitavat heitä kuin omiaan!
Valitettavasti eläimiä ei saa tuoda alueelle.
Kyllä! Voit ostaa lipunmyynnistä autollesi sähköpaikan hintaan 50€.
Mökkimajoituksia on lähiympäristössä. Majoitus -sivulla on linkki karttaan, johon on merkitty lähialueen majoituspaikkoja. Tarkastelemme muita majoitusvaihtoehtoja festivaali-alueelle vuodelle 2018.
Meillä on kaksi vaihtoehtoa. Festivaali alueelta löytyy suihkut ja FESTIVAALISAUNA vesivessoineen lammen läheisyydestä (tarvitset erillisen rannekkeen) tai SECRET BEACHin rantasaunassa järven rannalla, jonne matkaa on n. 1,3 km.


Lunastamalla saunarannekkeen voit käyttää myös festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa FESTIVAALISAUNAA suihkuineen ja vesivessoineen. HUOM! Tämä sauna-alue on vain rannekkeen lunastaneille. Rannekkeen saat lipunmyynnistä hintaan 15€.

Aja ensin mahdollinen auto parkkiin. Osta sitten lippu tai vaihda ennakkoon ostamasi lippu rannekkeeseen lipunmyyntipisteellä. Mikäli majoitut telttailualueella, suorita telttailumaksu samaisessa pisteessä. Sitten viritä teltta kotoisaksi ja eikun festareille!
Jos sinulla on neljän päivän tai vain torstain lippu, voit saapua torstaina klo 13 alkaen. Muuten alueelle voi saapua klo 7.30 alkaen sinä päivänä kun lippusi voimassaolo alkaa. Eli esimerkiksi jos sinulla on lippu lauantaille ja sunnuntaille, alueelle ei voi saapua vielä perjantai-iltana vaan aikaisintaan lauantai-aamuna. Jos tulet alueelle ennen lippusi voimassaoloa, on sinun ostettava uusi asianmukainen lippu.
Ei valitettavasti. Päivä lippu on nimensä mukaisesti vain päivän voimassa, leiriytyessäsi tarvitset vähintään kahden päivän lipun.
Leirintäalueella saa tehdä ruokaa omalla retkikeittimellä, avotulen tekeminen on kielletty.
Kyllä. Tämä on hyvän mielen festarit ja uusia ystäviä löytyy varmasti lukuisista työpajoissa. Rohkeasti mukaan vain!
Parhaiten pääset perille Natural High bussikuljetuksella. Ne lähtevät Helsingistä, Tampereelta ja Turusta ja palavat takaisin. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin ja liput tulossa myyntiin tikettiin. Myös Kimppakyyti -sivulla voit tarjota kyytiä ja etsiä kyytiläisiä. Autot täynnä Uuteenkaupunkiin!!
Kyllä. Festivaali on tarkoitettu kaikille. Kaikki eivät harrasta joogaa, meditaatio saattaa olla täysin vierasta ja levitaatio pelkkää utopiaa. Tervetuloa. Tule sellaisena kuin olet. Jätä ennakkoluulosi info-pisteeseen 😉

Tervetuloa!