Natural High Camping

Natural HIGH Camping -alue luodaan sellaiseksi, että sinä viihtyisit, ja voisit rentoutua ja saada tarvittavan levon ilon ja ohjelmantäyteisten päivien jälkeen! Leirintäalue on osa festivaalialuetta, mutta omassa rauhassa. Tee olosi kotoisaksi, kokoa ystäväsi yhteen, rakenna ihanat oltavat!

Leirintäalue on savuton, niin kuin koko festivaalialue. Sauhuttelijoille on varattu oma pieni paikka alueen läheisyydestä. Leirintäalue on festivaalien tapaan täysin päihteetön ja lihaton. Kiitos kunnioittamisesta ja ajatuksen rakastamisesta.

Peace Camp, Love Camp & Earth Camp

Majoitu mukavasti telttailualueella uusien ja vanhojen ystävien kanssa! Haluamme toivottaa Natural High -telttailijat tervetulleiksi kolmeen eri leiripaikkaan. Alueet ovat lyhyiksi leikatut niityt, metsän tai puuston ympäröimänä.

Love Camp on festivaalialueen vieressä, Peace Camp on n. 200 metrin päässä alueesta. Telttailualueet ovat savuttomia, päihteettömiä ja autottomia. Alueilla on käymälät ja vesipiste on lähellä.

Peseytyminen tapahtuu festivaalialueelta löytyvässä lammessa tai Secret Beachin rantasaunassa järven rannalla, jonne matkaa on n. 1 km.

Lunastamalla saunarannekkeen 15€, voit käyttää festivaalialueella, Narvilinnan läheisyydessä olevaa saunaa suihkuineen ja vesivessoineen. HUOM! Tämä sauna-alue on vain rannekkeen lunastaneille.

Matkailuautot sekä telttailu auton välittömässä läheisyydessä: Matkailuautojen paikka on pysäköintialueen takaosassa. Jos haluat teltan auton lähelle voit pystyttää sen pysäköintialuetta ympäröivälle niitylle jos telttasi on niin suuri ettei sen kantaminen paikalle ole mielekästä, kuten perävaunuteltat.

Huomatkaa ettei avotulta saa tehdä kuin alueilla, jotka on siihen erikseen näytetty. Lisäksi olkaa huolellisia, ettei telttanne ole lakipisteistä laskettuna 4m lähempänä toisiaan, ettei telttailualue ole liian täynnä ja vahinkoaltis.

Leirintämaksu teltta-alueella kuuluu lipun hintaan. Asuntovaunu/asuntoauto leirintä 10€/henkilö (liput saa festareilla Infosta/ lipunmyynnistä). Lisäksi tilattavissa sähköpaikka 50€ viikonloppu.

HUOM! Päivälipulla ei voi jäädä leiriytymään. Leirintäalue on festivaalialuetta, jonne tarvitaan lippu.

Lähialueen majoitusvaihtoehdot

Mikäli haluat majoittua sisätiloissa ks. kartta, johon olemme keränneet lähialueen majoitusmahdollisuuksia. Linkeistä löydät myös yhteystiedot.

Tule ja tee olosi kotoisaksi!