Tilat

Kartta-Natural-High-Healing-Festival

Natural High Tilat 2018

Kaikki festivaalitilat ovat erilaisia ja henkivät kauneutta kaikin puolin. Tilat ovat luotu tukemaan rakkauden kokemusta ja eri elementtejä meissä ja ympäristössämme. Koristelemme jokaisen tilan antaumuksella ja suurella sydämellä.

Työpajat ovat erilaisia ja kannattaa valita se, joka on sinulle sopivin  juuri siinä hetkessä. Muista kunnioittaa itseäsi ja kuunnella kehoasi ja rajojasi. Muista juoda tarpeeksi ja myös levätä.

Äänimaisemasta ei kannata häiriintyä. Olemme festivaaleilla ja äänet saattavat sekoittua. Välillä olemme todellisen elämän meditaatioharjoituksessa, harjoittelemassa sulkemaan äänet pois ja keskittymään sisimpäämme.

Natural High Healing Festivaalin syvin ajatus on luoda tila, jossa tuemme jokaisen yksilöllisyyttä ja tarvetta olla olemassa tavalla, joka tukee perustarvetta olla inhimillinen ja hyväksytty. Natural High Healing Festival tuo ihmiset yhteen, ykseyteen ja siihen tilaan, jossa jokainen on arvokas ja rakastettu sellaisena kuin juuri sinä hetkenä on.

Nähdään rakkauden festivaaleilla!

Jos tulee kysymyksiä, katso ensin Usein kysytyt kysymykset, sieltä löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos ei, voit ottaa yhteyttä info@naturalhighfestival.fi vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

main stage at natural high festival

Happy Mainstage


Energinen ja iloinen Päälava. Opening ja Closing Seremoniat, sekä Connection Circle keräävät ihmiset yhteen. Päivisin työpajoja ja iltaisin kokonnumme yhdessä kuuntelemaan kaunista musiikkia. Lämmittimet vuonna 2018 – ota silti mukaan huopa johon voit kääriytyä ja istuintyynysi! Vietetään illat yhdessä.

main stage at natural high festival

Heart Space

Tallin vintti, joka on tunnelmallinen ja intiimi 300m2 vaaleanpunainen tila. Päivisin tilassa on erilaisia sydämellisiä työpajoja ja iltaisin pääset nauttimaan avaavista konserteista. Sukella mukaan, antaudu ja nauti.

white mandala at natural high festival

White Mandala Room

UUTUUS! Naapurin vanha kivinavetta on saanut uuden ilmeen, lasiseinäinen pääty avaa meille uljaat pelto- ja metsämaisemat. Alakerta on artistien majoitukseen ja  yläkerta tulee palvelemaan meitä valkoisena mandaloiden värittämänä  rauhan tyyssijana. Yli 300m2 tilassa tulee olemaan rauhalliset työpajat ja iltaisin äänirentoutukset, halibileitä unohtamatta.

green power at natural high festival

Green Power


Vihreällä nurmella sijaitseva vihreäksi koristeltu katettu lattiallinen työpaja tila. Toimii lounaalla mm. taikurin lavana ja musiikin esiintymislavana ja monen inspiroivan työpajan tilana. Vihreää voimaa!  

share and play at natural high healing festival

Share and Play


Leikkisä ulkokatos keskellä festivaalialuetta.  Tila pehmeällä matolla ja värikkäällä olemuksella. Leiki ja riehaannu, tanssi ja laula. Tilassa kuunnellaan myös lounasmusiikkia! Hae ruokaa ja virittäydy keskipäivän konserttiin.

beach party lounge at natural high healing  festival

Beach Party Lounge


UUTUUS!  Oi! Beach Party Lounge on takaisin Natural High festareilla!! Juhlitaan rannalla, lammen luona! Aurinkoa, tanssia, ja kauniita ihmisiä rannalla. Mitä muuta voisikaan toivoa.

ecstatic dancing at natural high healing festival finland

Dance Temple


UUTUUS! Tanssi sielusi syvyyksistä. Tämä paikka saa sinut liikkumaan ja unohtamaan itsesi… Sukella liikkeen maagiseen maailmaan.

sacred-mind-natural-high

Sacred Mind


UUTUUS! Opi jotain uutta. Luentotila hyvällä fiiliksellä. Avaa mielesi ja opi. Mieli voi myös olla pyhä, sacred. Ja osa matkaamme on oppia, tietää, oivaltaa.

fire chill at finland festival

Fire Chill


Punainen tulinen tila saa sinut chillailemaan ja syttymään. Ota kaverit kainaloon ja halikasaile rauhassa. Iltaisin tulet sytytetään patoihin ja ihmiset kerääntyvät loimujen luo. Päälavan välittömässä läheisyydessä.

Tila jossa ei ole työpajoja vaan on tehty vapaaseen olemiseen.
 

kids corner at natural high healing  festival

Kids’ Corner


Lapsille oma inspiroiva tila, jossa on paljon puuhaa ja tilaa lapsille leikkiä ja nauttia.

Tulossa lisätietoa pian hoitoajoista ja yksityiskohdista.

ensiapuenkelit

EA-Enkelit & Emotional Support


Olipa kyseessä pikkuhaaveri tai sydänsurut. Voit aina kääntyä ensiapuenkeleiden puoleen. Tilassa on paikka missä levähtää, kertoa huolesi ja saada ammattilaisilta ensiapua erilaisiin vaivoihin. Ensiapu huolehtii sinusta. Muistathan silti huolehtia itsestäsi.

silence zone at natural high healing  festival

Silence Zone &
Meditaatiomaja


Ota omaa aikaa ja kulje metsään. Hiljenny, aisti ja nauti. Lue runoja matkan varrella ja päädy meditaatiomajalle. Hengitä metsän kanssa ja anna hiljaisuuden puhua puolestasi. Silence Zone on nimensä mukainen, kiitos hiljaisuudesta.

poetry path

Runopolku


Runopolku vie sinut matkalle runojen kautta. Nauti ja avaudu tunteille. Polku alkaa Beach Party Loungelta.

you are free powerful and lovable

Festivaalisauna


Festivaalialueen sisällä, lammen rannalla, upeissa maisemissa sijaitsee toinen saunamme, Lampisauna. Lampi on lähdepohjainen ja raikas – ethän käytä saippuaa siinä. SAUNARANNEKE (15€) sisältää pääsyn Lampisaunaan.
 
Suihkuja tulee tänä vuonna enemmän. Peseytyä voit Secret Beachillä maksutta. Festarialueen lampisaunan suihkujen käyttämiseen tarvitset saunarannekkeen (15€).

secret beach

Secret Beach rantasauna


Saunoja festivaalialueella on kaksi. Secret Beach rantasauna 1,3 kilometrin upean metsätien päässä järvellä – seuraa opasteita. Pulahda uimaan ja nauti pehmeistä löylyistä. Tärkeää NOUDATA SAUNAVUOROJA!! Sauna kuuluu festivaalilipun hintaan.

 

silence zone at natural high healing  festival

Tilan eläimet


Nopperlantilalle on avautunut kotieläintila. Mukana menossa ovat lampaat, kanat, metsässä elävät tukkalehmät, uutuutena biisonit ja strutsit.

Huom! Biisonien ja tukkalehmien aidassa on sähkö.

silence zone at natural high healing  festival

Art Barn


Art Barn herättää taiteen eloon. Lukuisat lahjakkaat taiteilijat tuovat työnsä näytille tähän tilaan. Avaudu kauneudelle, erilaisille tunteille. Taide parhaillaan saa sinut kukkimaan. Luvassa myös livemaalausta, jota pääset seuraamaan ja oppimaan jotain uutta.

love rocks at natural high healing  festival

Lemmenkalliot


Lepuuttele hetkinen lemmenkalliolla, kuhertele rauhassa, pulahda uimaan, uskalla ottaa etäisyyttä ja omaa aikaa. Nauti kesäpäivästä lammen rannalla, ehkäpä ensitreffit lemmenkalliolla? 😉

Liity seuraamme kesällä 2018!

OSTA LIPUT