Image
ALESSANDRO DI BENEDETTO

www.embodyessence.org
www.facebook.com/humansdevelopmentproject
www.instagram.com/naturcura

Alessandro Di Benedetto, Embody Essence – kansainvälisen koulun perustaja. Essential Motion Breath- ja TISS Tantra -opettajankoulutuksen luoja, joka yhdistää henkiset oivallukset käytännön tekniikoihin, antaa osallistujille työkaluja henkilökohtaiseen kasvuun ja kasvattaa ymmärrystä mielen, kehon ja hengen yhteenkuuluvuudesta.

ESSENTIAL MOTION BREATHWORK (ENG) – Dance & Body

Tunteet, joita ei käsitellä, eivät vain katoa ja samoissa tapauksissa ne voivat jopa sabotoida omaa elämäämme ja päätöksiämme. Koska tämä prosessi on useimmille meistä alitajuinen, on hankalaa työstää sitä rationaalisen mielen avulla, siksi tässä työpajassa käytämme hengitystyötä ja joitakin muita työkaluja antaaksemme kehomme ohjata meitä ja siirtääksemme nämä jumissa olevat tunteet, jotka eivät enää palvele meitä. (STRONG)

ZEN WARRIOR TRAINING (ENG) – Dance & Body

Zen soturi koulutukset kehittänyt Alessandro on monta vuotta harjoittanut omaan itseensä käytäntöjä keskittää yhteys, linkki ja voima omaan ajattelutapaan & tietoisuuteen: Muay Thai & Jooga – käyttäen tätä muinaisia taidetta virittää Zen soturi sisälläsi. (YOGA MAT)

CONSCIOUS TOUCH WORKSHOPS (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality

Kosketus on todella voimakas työkalu meillä ihmisillä. Kosketuksellamme voimme parantaa itseämme, muita ja tietää enemmän itsestämme ja sekä halusta. Kosketuksen kauneus on se, että se voi olla ääretön tapa ilmaista, riippuen sen hetken aikomuksista, kun se tehdään tietoisuudella ja suostumuksella, se voi luoda syvän läsnäoloyhteyden ja läheisyyden tilan. (YOGA MAT, NUDITY K18)

MORNING INTIMACY SADHANA (ENG) – Tantra & Conscious Sexuality

Tässä työpajassa käytämme Moolabhanda käytäntöä, hengitystä, ääntä, liikettä ja kosketusta päästäksemme läheisyyteen itsemme kanssa ja ilmaistaksemme totuuttamme. Tämän työpajan aikana, jotta jokainen voi keskittyä omiin käytäntöihin, ovat silmät sidottuina, pakollinen joidenkin työpajan osien aikana. (YOGA MAT, NUDITY K18)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image