Image
AMIRA ZAGHDOUDI

www.amirazaghdoudi.com
www.amirazaghdoudi.com
www.instagram.com/amirazaghdoudi

Amira on perinteisen joogan & nondualistisen tantran omistautunut oppilas ja jakanut tradition viisautta opettajan roolissa 2018 asti työpajoissa, retriiteissä ja koulutuksissa. Hän uskoo hidastamisen voimaan – mitä ikinä etsitkin, löytyy jo sisältämme jos vain maltamme pysähtyä ja kääntyä sisäänpäin kuuntelemaan. Amiraa kuvataan kokonaisvaltaiseksi, lempeäksi ja lämpimäksi opettajaksi.

YIN JOURNEY: LÄSNÄOLON TAIKA (FIN) – Yoga

Retki kohti sisäistä maailmaasi kutsuu sinut laskeutumaan ajatusten todellisuudesta takaisin kehoon, ja sitä kautta asuttamaan vallitsevaa hetkeä hieman rikkaammin & täydemmin. Kiireinen mieli kesyyntyy hengitysharjoituksilla ja maadoittava sisäinen seikkailu päättyy ohjattuun rentoutumiseen jooga nidran myötä. Tässä ja nyt on kaikki, mitä tarvitsemme. (YOGA MAT)

YIN JOURNEY: INNER FREEDOM (ENG) – Yoga

Hidasta vauhtia ja pehmennä katseesi sisäänpäin. Hellävaraisen yinjoogan, hengitystyön ja syvästi rentouttavan yoga nidra -harjoituksen avulla sinua kutsutaan päästämään irti kaikesta, mikä on sinun ja rauhasi tiellä. Anna hiljaisuuden ravita itseäsi ja sulautua sisäisen avaruuden ja vapauden kokemukseen. (STRONG, YOGA MAT) 

YOGA NIDRA: NOURISH & HEAL (ENG) – Meditation

Yoga Nidra on enemmän kuin rentoutustekniikka – se on kaunis ja syvästi parantava tekniikka, joka koskettaa ja ravitsee olemuksesi kaikkia kerroksia. Harjoitus tapahtuu selinmakuulla lattialla makaavassa asennossa, ja sitä valmistellaan pienellä hengitystyöllä istuma-asennossa. Pukeudu lämpimästi ja kotoisasti, valmistaudu ottamaan torkut joogan pilvessä! (STRONG, YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image