Image
ANJA KADZIOLKA

www.anjakadziolka.fi
www.facebook.com/shamaanianjakadziolka
www.instagram.com/anjakadziolka

Anja kanavoi shamanistisissa seremonioissaan rummun, laulun ja erilaisten äänten, valokielen sekä koko kehonsa ja sen liikkeiden kautta hoitavaa, alkukantaista voimaa. Musiikki ja liike, rytmi ja kehollinen työskentely, hengitystyöskentely sekä intuitiivinen valmentaminen ovat osa voimallisia seremonioita, joissa Anja auttaa osallistujia löytämään vahvan yhteyden pyhään feminiiniin voimaansa.

RISE TO YOUR CREATIVE POWER (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Virtaamme yhdessä Äiti Maan voimaa rytmien, äänen tuottamisen ja tanssin kautta. Seremoniassa luodaan yhdessä valtava pyhä, rakkauden aalto, joka nostaa meistä jokaisen omaan alkuvoimaan, luomisvoimaan. Pääset hoitavalle shamanistiselle äänimatkalle rummun, huilun, helistimien ja laulun mukana nauttimaan oman luomisvoimasi, seksuaalienergiasi, vapautumisesta. (STRONG, YOGA MAT)

SHAMANIC SOUND HEALING JOURNEY (FIN/ENG) – Ceremony & Performance

Rentouttava äänimatka shamaanirummun, harpun, muiden soitinten ja kanavoidun laulun johdattamana. Matka omaan essenssiisi. Kuka sinä olet? Minkälainen voima sinussa on? Lähde mystiselle matkalle Äiti Maan ja oppaiden ohjaukseen. Maadoitu kehoosi ja sulaudu omaan, aitoon olemuksesi, omassa voimassa ja rauhassa. (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image