Anni_Pellikka
ANNI PELLIKKA

www.annipellikka.com
www.facebook.com/art.of.being.with.anni
www.instagram.com/anni_art_of_being

Anni Pellikka on lämmin ja kokenut kehon viisautta ja autenttista ilmaisua syventävien sylien luoja yli 15 vuoden kokemuksella taiteen, itseilmaisun, somaattisen äänen ja liikkeen kuin luovan joogan saralla Suomessa ja ulkomailla. Annin intohimo on antaa tilaa levosta nousevalle luonnolliselle kehon omalle luovuudelle ja luoda tilaa löytää myös yllättäviä puolia itsestä turvallisessa ympäristössä.

FEMININE BREATHFLOW AND VOICE (FIN/ENG) – Sound & Voice

Feminiininen hengitysvirtaus ja ääni kutsuu meidät laskeutumaan täysin kehoon ja palauttamaan kadonneen aistitietoisuuden, joka ravitsee huolellisesti koko kehomme järjestelmiä ja herättää kolme feminiinistä keskusta: sydämen, äänen ja lantion. Työpajassa avaamme lempeät polut parantavaan ääneemme kehollisen maadoittumisen, lempeän liikkeen, hengitys – ja äänivirtauksen, sekä mielikuvituksemme avulla lämpimässä, tukevassa hengessä. (YOGA MAT) 

HOLY CLOWN – HEARTFUL FOOL (FIN/ENG) – Dance & Body

Holy Clown – Find your Heartful Fool within vie sinut aloittelijan pyhään mielentilaan, sisäiseen pelleesi. Sydämen avautumisen, itseilmaisun, liikkeen ja toisiin yhdistymisen kautta maailman pienimmän naamion, punaisen nenän (nenä on vapaaehtoinen, mielentila riittää) avulla klovni paljastaa ihmisyytemme syvempiä kerroksia. Olet tervetullut päästämään irti ja tutkimaan pyhää narriasi! (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image