View Post

SILJA KULO

Silja Kulowww.soundcloud.com/siljakulo CIRCLE SONGS Silja Kulo on esiintyvä artisti, laulaja, ammattimuusikko, kuoronjohtaja ja holistinen lauluvalmentaja. Hän rohkaisee äänen kautta vapautumiseen sydämestä käsin, syventyen ääneen ja sen ainutlaatuiseen voimaan. Laulupiirien, laulujensa ja konserttien kautta Silja on tukenut lukuisia ihmisiä tuntemaan yhteyden itseensä, vahvistamaan autenttista itseilmaisuaan ja inspiroitumaan laulamisesta! Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

MAISA TIKKA

Maisa Tikkawww.maisatikka.art www.instagram.com/maisatikka CIRCLE SONGS Maisa Tikka on monipuolinen artisti, laulaja/lauluntekijä, lauluvalmentaja ja oopperaohjaaja. Maisa julkaisi ”Love is healing” albuminsa vuonna 2020. Hänen rakastetut laulut kuten ”Pohjolan tähti” & ”Äiti Maa” soivat tiipiin tulen äärellä. Tule mukaan laulamaan ja nauttimaan Maisan sielukkaasta musiikista. Maisan eeppinen ”Divine Mother” kuullaan Sharanamin come back- keikalla sunnuntaina. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

SARAH PALU & KUMEA SOUND

Sarah Palu & Kumea Soundwww.sarahpalu.com www.wuolio.fi www.facebook.com/sarahpalumusic www.facebook.com/KumeaSound www.instagram.com/sarah.palu www.instagram.com/kumeasound MUSIC CONCERT Sooloartisteina tunnetut Sarah Palu ja Kumea Sound ovat tehneet musiikkia yhdessä vuodesta 2021. Kanteleen ja kupolan ympärille rakentuva duo punoo yhteen perinteisiä ja kokeellisia elementtejä, joista muodostuu meditatiivinen, syvällä resonoiva, tanssittava, liikuttava, hauska, onnellinen, surullinen, inhimillinen musiikillinen kokonaisuus. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

TUURE KILPELÄINEN & TEHO MAJAMÄKI

Tuure Kilpeläinen & Teho Majamäkiwww.tehomajamaki.com www.facebook.com/kaihonkaravaani www.instagram.com/tuurekilpelainen MUSIC CONCERT Tuure Kilpeläinen esittää kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille. Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, hän on kirjoittanut ne itselleen, joskus äidilleen tai jollekin läheiselle ihmiselle. Hän haluaa jakaa näitä tarinoita, avata taustoja laulujen synnystä. Tuure Kilpeläinen on viidesti Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä. Kilpeläinen on ollut …

View Post

MIRABAI CEIBA

Mirabai Ceibawww.mirabaiceiba.com www.facebook.com/mirabaiceiba www.instagram.com/mirabaiceiba wwwyoutu.be/wOdCJCZLhz0 HEART MUSIC CONCERT Mirabai Ceiba on maailmankuulu sydämien liiton musiikkiprojekti. Mirabai Ceiba on kiertänyt ympäri maailmaa yli 15 vuotta tuoden iloa ja yhteyttä musiikin hienovaraisella kielellä. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

MERI IRINDIRA NIKULA

Meri Irindira Nikulawww.merinikula.com www.facebook.com/irindiravocalarts www.instagram.com/merinikula Meri Nikula on äänitaiteilija ja parantavan äänen kanava. Hänen ainutlaatuinen, vapaana virtaava äänensä koskettaa syvästi, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi. Ihmisäänen parantavat ulottuvuudet ja rakastava suhde kehoon ovat kaiken hänen työnsä perusta. Merin lävitse virtaava energia on hyvin korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde. WOMB-CENTERED VOICE [FI/EN] Ääntä käytetään värähtelevänä …

View Post

JULIUS RANTALA

Julius Rantalawww.juliusrantala.com www.facebook.com/julius.rantala www.instagram.com/juliusrantala MUSIC CONCERT Julius on Talent Suomessa toiseksi tullut multi-instrumentalisti, jonka soittimet sekä kyky yhdistää niitä toisiinsa ovat ainutlaatuisia. Konsertissa Juliuksen iloa ja ihmetystä välittävä esiintyminen yhdistyy aina handpan soitinten ja huilujen kauniista melodioista didgeridoon voimakkaisiin rytmeihin, jalalla ohjattavan shrutiboxin tukiessa taustalla. Vuoden 2023 konsertti kantaa teemaa: Virtaus. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

AYLA SCHAFER

Ayla Schaferwww.aylaschafer.co.uk www.facebook.com/aylaschafermusic www.instagram.com/aylaschafer CONCERT Ayla Schafer on monikielinen “world folk” -laulaja-lauluntekijä ja visionäärinen musiikkitaiteilija. Kasvavan kansainvälisen suosion myötä hän on tullut tunnetuksi “Maan äänenä”. Tämän upean laulajattaren olemuksen kokeminen edellyttää lumoavaa musiikillista matkaa, joka johtaa meidät lopulta takaisin oman sisäisen olemassaolomme ytimeen. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!

View Post

Lotta Maija

Lotta Maijawww.lottamaijamusic.com www.facebook.com/Lottamaijamusic www.instagram.com/lottamaijamusic MUSIC CONCERT Lotta Maija on laulaja-lauluntekijä joka saattelee kuulijan oman luontonsa äärelle. Muusikon töitä hän on tehnyt 18 vuotta, alun alkaen huilistina. Hän soittaa yli 14 eri levyllä. Jotkut tietävät hänet Sharanamin tai Deepthin huilistina. Keikkailun lisäksi Lotta Maija pitää mm. runonlaulupiirejä, räppikursseja ja soittotunteja. Hänen esikoisalbuminsa ‘Tuulen Tytär’ julkaistiin syksyllä 2022.

View Post

HIGHWAY TO BLISS

Highway to Blisswww.highwaytobliss.com www.facebook.com/HWTBB www.instagram.com/mantra_highwaytobliss MANTRA LAULUPIIRI Highway to Bliss on mantralaulupiiri, joka lennättää korkeuksiin, avaa portit sydämen syvyyksiin ja vie sinut mantrojen kautta matkalle, jossa voit avautua sisäiselle viisaudellesi ja juhlia yhteyttä itseesi ja muihin. Tea Ihalaisen luotsaama Highway to Bliss soittaa moderneja ja tarttuvia melodioita sanskritin mantroihin yhdistettyinä. Tutustu kesän 2023 festariohjelmaan!