Anna Jussila

www.butianna.com
www.facebook.com/butiyogasuomi
www.instagram.com/annamindfully

Anna on Suomen ensimmäinen Buti-joogaohjaaja, joka on kouluttautunut lajin ohjaajaksi Yhdysvalloissa vuonna 2018. Hän on riemastuttanut suomalaisia Butilla jo neljän vuoden ajan vetämällä kursseja ympäri Suomea. Hän on myös Heartful-joogaopettaja (RYT200).  Annan tausta on karibialaisissa ja afrotyylisissä tanssilajeissa, mikä näkyy hänen alkukantaisen villeillä joogatunneillaan.

BUTI YOGA: SHAKE AND SWEAT!

(YOGA MAT, KIDS Friendly) [FI/EN]

Buti on tanssin, joogan ja alkukantaisen energian riemuvoitto, joka tarjoaa dynaamisen ja aivan uudenlaisen harjoituksen keholle ja mielelle. Hikisen riemukkaassa ja villissä lajissa on vahva sheikkaavan ja tärisyttelevän tanssin pohja, joka perustuu Butille ominaiseen spiraalitekniikkaan. Laji on kotoisin Yhdysvalloista, jossa se on perustettu vuonna 2010. Jooga- tai tanssikokemusta ei tarvita.

BUTI GLOW: SHAKE IN THE DARK!

(YOGA MAT) [FI/EN]

Villi Buti-joogatunti, joka pidetään pimeässä pelkkien UV-valojen loisteessa! Pukeudu värikkäisiin neonsävyisiin väreihin tai valkoiseen, jotta loistat valoa! Paikalla on myös rajoitettu määrä UV-siirtokuvatatuointeja ja UV-maaleja, joilla voit halutessasi tehdä kunnon ”sotamaalauksen”.  Jooga- tai tanssikokemusta ei tarvita - tärkeintä on bileasenne!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡