Anniina Marianne

instagram.com/anniinamariannes/

Anniina on intuitiivinen näkijä ja selväaistinen parantaja – taiteilija, tarinankertoja ja runoilija. Hän on tullut kanavoimaan parantavaa rakkautta ja inspiroimaan meitä sydäntietoisuuden ääreen. Hän on tullut sanoittamaan radikaalin rehellisyyden, alastomuuden, syvähyväksymisen sekä lempeyden läpi muistamismatkaa alkulähteelle. Anniina ilmentää jumalatarvoimiaan mm. sielunrunoissaan sekä luomalla eeppisen runollisia, sielua syleileviä sekä syvärentouttavia meditaatiomatkoja.

Epic Love Meditation – Syvärentouttava meditaatiomatka

Tie rakkauteen vie meditatiivisen syvärentoutuksen ja syvähyväksyvän hengittämisen läpi. Kun keho laskeutuu rauhan tilaan, olemme lähellä luonnollisinta olemustamme: luomme rakkauden kokemiselle virtaavaa tilaa. Epic Love Meditation on koko kehon syvärentoutusmatka sielusi huoneeseen, sydäntietoisuuteen ja mielenrauhaan. Tämä workshop on turvallinen sekä tunnelmallinen tila, jossa voit olla aidoin mahdollinen itsesi – rauhassa ja rakkaudessa. 

Love Morning Meditation

Festareiden viimeinen aamu on täynnä Rakkautta ja sen parantavaa voimaa! Aloita aamusi kiitollisuuden kokemisella. Meditoimme ja hengitämme omassa tilassamme ja luomme energeettisesti kollektiivisen kiitollisuusvortexin. Tämä on maaginen tapa tulla sydäntietoisuuteesi ja kehollistaa se kaikki kauneus, mitä olet festareilta saanut. Kiitollisuus on Rakkautta.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡