Charanpal Singh

https://kehtokoulu.fi

Charanpal Singh (Tommi Kujala) on modernin henkisen koulun, Kehto Koulun, perustaja ja pääopettaja. Hän on kundaliinijoogaopettajakouluttaja ja enneagrammiohjaaja. Hän on niinikään kouluttautunut integraalisen psykologian, Karam Kriya – numerologian, henkisen psykologian saroilla. Hän on yli 10 vuoden ajan opettanut kymmeniä koulutusohjelmia, satoja retriittejä ja tuhansia viikkotunteja. 

Sound and Soul

Tässä työpajassa tutkimme oman henkisen identiteettimme, sielun ja äänen värähtely yhteyttä. Käytämme työkaluja kundaliniijoogasta ja mantroista syventääksemme tätä yhteyttä. Naad, alkuperäinen äänen värähde värähtelee meissä jokaisessa omalla ainutlaatuisella tavalla. 

Enneagrammin 9 pyhää ideaa ja sielulliset ulottuvuudet

Enneagrammi on syvimmältä olemukseltaan ikiaikainen Henkinen Työkalu ja -matka. Henkisessä Enneagrammissa kyse on radikaalista inhimillisyyteen kätketystä kyvystä muuttaa näkökulmaa, josta katsomme elämää ja maailmaa entistä realistisemmaksi. Teorian mukaan sieluilla on 9 erilaista heijastuspintaa todellisuuteen. Yhteys toteen kuitenkin hämärtyy herkästi materiaalisessa maailmassa. Syvän itseymmärryksen kautta on mahdollisuus palauttaa yhteys todellisuuteen. Tule tutkimaan näitä reittejä!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡