Sanna Yrjänheikki

www.pihasali.fi

Sanna Yrjänheikki on tanssija, jooga-, pilates-, venyttely-, barre- ja tanssiohjaaja sekä DJ. Sanna on empaattinen, intohimoinen, kannustava moniosaaja. Sanna tekee kehon kanssa töitä todella monipuolisesti. Pääset myös Chavutti Thirumal hierontaan Sannan lempeän, mutta tehokkaan otteen parissa.

Sannan oman tanssijataustan ja useiden loukkaantumisten sekä monipuolisen koulutuksen ansiosta hänellä on erittäin hyvä kehontuntemus ja herkkyys ymmärtää kehoa sekä erityistaito loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn ja toipumisen tukemiseen.

Afro House

Afro House on Angolalainen katutanssilaji, joka juontaa juurensa Kudurosta. Kuduro on syntynyt 1980-luvun loppupuolella ja lajin pioneeri on Tony Almado. Afro House tanssilajina on syntynyt 2000-luvun alkupuolella Angolassa. Lajin pioneeri on Fabio Dance.  Lähes jokaiselle tanssiliikkeelle on oma nimensä ja kappaleensa. Lajille ominaista on jalkatyöskentely, isolaatiot, sekä huumori ja heittäytyminen.

Reggae Yoga

Tunnilla tehdään dynaaminen, sekä virtaava joogaharjoitus reggae musiikin tahdittamana.Rakastatko reggaeta? Reggae Yoga on joogaa, jossa yhdistyy joogaharjoitus ja reggae-musiikki. Reggae Yoga -tuntia rytmittää reggaen keinuva tahti ja harjoitusta syventää sen rauhan ja rakkauden siivittämä sanoma. Reggae Yoga -tunnin vetäjä on Sanna Yrjänheikki, jooga- ja pilates-ohjaaja, DJ ja tanssija.Reggae-musiikissa on olennaista takapotkuinen rytmi ja rento tunnelma, sekä sen kantaaottavat aiheet. Reggae on syntynyt Jamaikalla 60-luvun lopulla ja sen juuret ovat perinteisessä afrikkalais-karibialaisessa musiikissa sekä rhythm and bluesissa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡