Elina Jaatinen

www.elinajaatinen.com

Elina on tunneterapeutti, tunnetaitokouluttaja, puhuja, kirjailija ja inspiroija, joka luo tilan syvälle kohtaamiselle ja muutokselle hänen asiakastyössään ja tapahtumissa. Elina on The Journeyn Suomen maajohtaja ja kouluttaja, sekä Omassa voimassa -kirjan kirjoittaja. 

Omassa voimassa

Omassa voimassa on elämyksellinen matka aidon sisäisen voimasi äärelle. Tämä workshop raivaa tietäsi suorempaan yhteyteen oman sisimpäsi ja todellisen minäsi kanssa. Teemme voimakkaita harjoituksia yksin, pareittain ja koko ryhmän kesken, joiden aikana voit tulla tietoiseksi esteistä omasta voimastasi elämiselle ja saat mahdollisuuden raivata pois sitä, mikä ei sinua enää palvele. Tämä aika kutsuu meitä jokaista nousemaan vahvasti omille jaloillemme ja astumaan omaan voimaan, oletko valmis?

Synkkien tunteiden maailma 

Työpaja ohjaa sinut syvälle tunteiden maagiseen maailmaan ja etenkin tunnevälttelyn seurauksiin. Jos masennus, ahdistus tai stressi haastavat elämääsi, työpaja luo turvallisen tilan tutkia tunnetyöskentelyn kautta juurisyitä sille, miksi nämä asiat esiintyvät elämässäsi. Mitä jos voisit vapautua niistä vihdoin? Mitä, jos voisit tulla sinuiksi synkkien tunteiden kanssa ja saisit työkaluja miten voimaantua ja vapautua ja löytää rauha itsessäsi? Työpaja sisältää niin teoriaa, kuin harjoituksia.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡