Elina Mikkola & Rubén Nagore

www.kaminun.com/kaminun-fi
www.instagram.com/kaminun.fi
www.facebook.com/kaminun.fi

Elina ja Rubén ovat taiteilijoita ja perhekonstellaatio-ohjaajia, joilla on yli 20 vuoden kokemus merkityksellisten muutosprosessien ohjaamisesta ja tukemisesta. He ovat kahden kulttuurin pariskunta, vanhempia ja matkakumppaneita, joiden tavoitteena on auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti tiedostamaan ja vapautumaan sukupolvet ylittävistä traumoista, jotta he voivat kulkea vapaammin kohti unelmiaan.

VAIENNUT KANSA

ß

Vaiennut kansa-perhekonstellaatiotyöpajassa sukellamme sukuamme kohdanneisiin sukupolvet ylittäviin traumoihin: menetyksiin, sotatapahtumiin, salaisuuksiin, vaikeuksiin ja haasteisiin.Systeemisen terapian ja perhekonstellaation harjoitteiden avulla osallistujat voivat tiedostaa, tunnustaa ja vapautua niistä sukunsa tapahtumista, jotka vaikuttavat alitajuisesti heidän elämänsä haasteiden taustalla.

ORDERS OF LOVE (STRONG)

[FI/EN]

Kokemuksellisessa työpajassa käymme läpi taakkasiirtymän vaikutusta parisuhteidemme haasteiden taustalla perhekonstellaation keinoin. Osallistujat voivat tiedostaa, tunnustaa ja vapautua hyvin alitajuisista, ylisukupolvisista ajatus- ja toimintamalleista, jotka luovat tai ylläpitävät haasteita heidän parisuhteissaan ja rakentaa suhteensa rakkauteen terveemmistä lähtökohdista käsin.

PERHEKONSTELLAATIOT JA SUVUN TAAKKASIIRTYMÄ

[FI/EN]

Tässä luennossa pääset tutustumaan perhekonstellaatiomenetelmään. Käymme läpi systeemisen terapian, perhekonstellaatioiden ja taakkasiirtymän ydintä konkreettisten ja selkeiden esimerkkien kautta. Opit hahmottamaan taakkasiirtymän ja elämämme haasteiden välisiä hyvin alitajuisia suhteita sekä saat konkreettisia työkaluja muutosta varten. Luento päättyy ohjattuun mielikuvaharjoitteeseen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡