Emilia Jagat Prem

https://www.kehtokoulu.fi

Emilia Jagat Prem on Kehto Koulun perustaja ja pääopettaja. Kehto Koulu on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. Kehto Koulun pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi useat retriitit, lyhytkurssit, viikkotunnit ja työpajat ovat saatavillasi.  Jagat Prem on kokenut opas niin joogassa kuin meditaatiossa ja femiinin voiman löytämisessä. Hän on Kundaliinijoogaopettaja (KRI) sekä opettajakouluttaja. Kehto järjestää myös kundaliinijoogaopettajakoulutusta.  

Vanhan Viisaan Naisen Arkkityyppi ja henkinen matka

Vanha viisas nainen asuu universumien sisäisyyksissä, pimeydessä, alkukohdussa, maan luomis- ja tuhoamisvoimassa. Viisas nainen on ohittanut nuoruuden iästään riipppumatta. Hän jakaa viisauttaan arvoitusten ja kysymysten kautta ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen eikä kuvittele olevansa kontrollissa. Hän uskaltaa katsoa äiti maata silmiin, nähden mysteerin syvyyden. Miten Vanha Viisas Nainen voi auttaa sinua naisena juuri nyt, kun elämä muuttaa muotoaan monin tavoin? 

Ennegrammin 9 pyhää ideaa ja sielulliset ulottuvuudet

Enneagrammi on syvimmältä olemukseltaan ikiaikainen Henkinen Työkalu ja -matka. Henkisessä Enneagrammissa kyse on radikaalista inhimillisyyteen kätketystä kyvystä muuttaa näkökulmaa, josta katsomme elämää ja maailmaa entistä realistisemmaksi. Teorian mukaan sieluilla on 9 erilaista heijastuspintaa todellisuuteen. Yhteys toteen kuitenkin hämärtyy herkästi materiaalisessa maailmassa. Syvän itseymmärryksen kautta on mahdollisuus palauttaa yhteys todellisuuteen. Tule tutkimaan näitä reittejä!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡