Emilia Saarela

www.facebook.com/emilia.saarela
www.instagram.com/emilia.flow

Emilia on joogaopettaja, päätoiminen fysioterapeutti, tanssija ja äiti. Hän rakastaa luontoa ja taiteita ja on esiintynyt musiikin sekä tanssin alalla pienestä pitäen. Emilia on kokenut ja myötätuntoinen opettaja, joka tarjoaa turvallisen tilan ja kokonaisvaltaisen harjoituksen. Hänen läsnäolevassa ohjauksessaan voit pysähtyä itsesi äärelle, sekä löytää sisältä kumpuavan liikkeen rauhan ja voiman.

YOGA & CELLO FLOW

(YOGA MAT) [FI/EN]

On lempeä ja virtaava joogaharjoitus, jossa etenemme liikkeestä toiseen läsnäolevan hengityksen avustamana. Löydät sinulle sopivia asanavariaatioita, joissa voit turvallisesti itseäsi kuunnellen viipyillä tai aaltoilla, löytäen hetkessä juuri sen mikä on tarpeen. Työpaja päättyy restoratiiviseen osuuteen ja rentoutumiseen. Kokemusta syventää Halen intuitiivinen äänimaisema ja sellomusiikki.

YOGA DEEP RHYTHM

(YOGA MAT) [FI/EN]

On hidas, mutta dynaaminen joogaharjoitus, jossa etenemme liikkeestä toiseen läsnäolevan hengityksen avustamana. Tämä virtaava harjoitus tuo lämpöä ja haastetta artikuloiduilla siirtymillä, liikesarjoilla ja tasapainotteluilla. Harjoitusta säestää pehmeä rytmikäs syvällä sisimmässä tuntuva musiikki. Työpaja päättyy restoratiiviseen osuuteen ja rentoutumiseen. Aiempi joogakokemus suositeltavaa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡