Emmi Jansson

www.emmijansson.com
emmianniina.vaikuttajamedia.fi
www.instagram.com/emmianniinajansson
www.tiktok.com/@emmianniinajansson
www.facebook.com/lapsikuiskaaja

Emmi Jansson on Lapsikuiskaaja®, valmentaja ja kouluttaja. Emmin missiona on edistää lasten hyvinvointia ja tehdä yhteiskunnasta lapsimyönteisempi. Emmi yhdistelee yliopistotutkinnon (YTM) päälle luovan synergeettisesti NLP:tä, ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta ja NVC:tä sekä kokemusta neljän lapsen äitiydestä.

TUNTEIDEN JA TARPEIDEN TAIKAMAAILMA

[FI]

Lapset pääsevät sukeltamaan tunteiden ja tarpeiden tärkeään maailmaan taianomaisella tavalla. Työpajassa käsitellään tunteiden ja tarpeiden tunnistamista, nimeämistä ja ilmaisua lapsentasoisesti keskustelun ja toiminnallisuuden kautta. Työpajan sanoma pohjautuu Nonviolent Communication -metodiin. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

SEIKKAILULLINEN SATUJOOGA

[FI]

Lapset saavat heittäytyä keholliseen satujoogaseikkailuun luonto- ja eläinteeman äärellä. Joogaseikkailu kannustaa lapsia luovuuteen, tunteiden ilmaisuun liikkeen kautta sekä yhteistyöhön muiden lasten kanssa. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

”KUVITELLAAN” - NLP:TÄ LAPSILLE

[FI]

Lapset voivat päästää hurjimmatkin unelmat ilmoille! Tässä työpajassa kannustetaan lapsia antautumaan mielikuvaharjoittelulle ja kokeillaan, miltä NLP eli neurolingvistinen prosessointi tuntuu, kuulostaa, tuoksuu, maistuu ja vaikuttaa. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡