Gisella Rouge

www.serpentrouge.org
www.facebook.com/serpentrouge.org
www.instagram.com/serpent_rouge

Gisella on transformaation fasilitaattori ja Serpent Rougen perustaja, jossa hän suunnittelee transformoivia työpajoja keskittyen pyhään seksuaalisuuteen. Hän matkusti vuosia fasilitoiden ja oppien erilaisissa retriiteissä ja festivaaleilla ympäri maailmaa. Hän loi ensimmäisen Tantra-festivaalin Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa, ja siitä lähtien hän on omistautunut kollektiivisen seksuaalisuuden parantamiseen.

SELF LOVE RITUAL

(STRONG, YOGA MAT, NUDITY, NOT BEGINNERS) [EN]

Kuljemme tunne-, energia- ja fyysisen kehomme läpi saadaksemme yhteyden korkeamman minämme kanssa ja ymmärtääksemme mitä sielumme kaipaa. Tämän rituaalin tarkoituksena on ymmärtää, mitä todella tarkoittaa rakastaa itseään, kuorimalla itsemme kerrokset löytääksemme rakkauden syvemmän merkityksen.

NAUGHTYHAN (LATIHAN)

(NUDITY, NOT BEGINNERS) [EN]

Latihan on ensimmäinen askel kohti Mahamudraa, se antaa kehon värähdellä, tulla energiaksi, sulaa ja hajottaa rajoja. Latihan on harjoitus, jossa seurataan sisäistä johdatusta ja viljellään tilaa virittyä ja olla aito itsensä, joka ilmaistaan ​​tietoisena liikkeenä yhteydessä itsensä ja muiden kanssa. Kokemus on jaettu kahteen osioon. Toisessa osiossa on valinnainen vaatetus. Ihmiset voivat päättää jatkaa toiseen osioon tai lopettaa ensimmäisen osion jälkeen.

SERPENT RITUAL

(STRONG, NUDITY) [EN]

Käärmerituaali on tantrinen rituaali, joka on suunniteltu auttamaan sinua saamaan yhteys korkeimpaan itseesi uudelleen. Antaudutaan nautinnolle, ollaan haavoittuvaisia, muutetaan negatiivisia ajatuksia, energiaa ja tunteita karistaen ihosi käärmeen tavoin. Fyysisellä tasolla pyrimme kokemaan uusiutumista, kuten käärme karistaa ihoaan, me karistamme oman ihomme savella, parantaen ihoa, hiuksia, elimiä ja energiakenttiä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡