Janica Stormbom

Janica Stormbom, innostuja ja innostaja. Sydämen asianani on nähdä jokaisen ihmisen vahvuus ja auttaa häntä kukoistamaan omana itsenään. Meissä jokaisessa on valtava potentiaali, joka ehkä vasta odottaa näkyväksi tulemista. Meille kaikille on tärkeää tulla kuulluksi ja kokea se voimaannuttava tunne, kun toinen näkee ja kuulee sen mitä meillä on sanottavanamme. Janica on MB Enneagrammiohjaaja, MB Lifecoach, MB Mastercoach.

KIRJE ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄLLE HENKILÖLLE, ITSELLESI

[FI]

Tule kirjoittamaan kirje itsellesi, saat ihanaksi kotiinviemiseksi korkeasta energiasta käsin kirjoitetun muiston. Mitä haluat tehdä toisin, kun palaat kotiin? Onko jokin rutiini, joka ei enää palvele sinua? Onko sinulla joku villi unelma, mistä et ole vielä uskaltanut puhua kenellekkään? Ota ensimmäinen askel unelmiesi tavoittelussa, kirjoita unelmasi paperille ja talleta ne sydämeesi.

ENNEAGRAMMIA LAPSILLE - LÖYDÄ VAHVUUTESI LEIKIN KAUTTA

[FI]

Enneagrammi persoonallisuusteoria opettaa meille yhdeksän upeaa tapaa katsoa maailmaa. Samaistutko sinä tarkkaan tiikeriin, auttavaiseen alligaattoriin, tehokkaaseen teräsmieheen, luovaan perhoseen, viisaaseen pöllöön, kyseenalaistavaan kettuun, innostuvaan kenguruun, vahvaan karhuun vai rauhalliseen koiranpentuun? Pelataan vahvuusbingoa, väritetään vahvuusdiplomit ja näytellään & tunnustellaan kehossa, miltä eri vahvuudet tuntuu. Tule mukaan jännittävälle matkalle yhdeksän vahvuuden maailmaan.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡