Jenna Hellsten

www.instagram.com/yourmidwifejenna

Jenna on kotikätilö, sisko ja pussy power aktivisti. Hänen suurin intohimonsa on inspiroida ihmisiä rohkeasti elämään täysillä. Jenna kunnioittaa kuukautiskiertomme pyhyyttä ja uskoo että mitä enemmän ymmärrämme kehomme toimintaa, sen paremmin pystymme siitä nauttimaan ja sitä rakastamaan. Jenna tuo polullesi paljon rakkautta ja luottamusta, auttaa sinua löytämään kehosi upean voiman sekä paljastaa sinulle sen suurimmat salaisuudet.

Body Positive – I love ME!

Itsensä ja kehonsa hyväksyminen on haaste meille monelle. Mitä paremmin ymmärrämme kehoamme ja kunnioitamme kuukautiskiertoamme, sitä enemmän pystymme itseämme rakastamaan ja kehostamme nauttimaan. Kehosi on jo täydellinen, nyt keskitymmekin siis enemmän mieleesi. Tässä workshopissa luomme yhdessä turvallisen tilan, jossa hyväksyntä, siskous, rakkaus ja luottamus ovat keskiössä. Tämän workshopin jälkeen näet itsesi ja kehosi varmasti taas aivan uudessa valossa.

Magical Yoni

Kaikki Yonit on kauniita ja pyhiä. Tule kysymään kysymyksiä kätilöltä, ihailemaan yoni-taidetta tai vain nauttimaan ja kuuntelemaan kun keskustelemme kaikesta pimppeihin liittyvästä. Tämä avoin Magical Yoni tila pidetään Goddess Loungessa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡