Jennika Salmela

www.balancecoaching.fi
www.facebook.com/Jennikabalancecoaching
www.instagram.com/balancecoaching_

Jennika Salmela on naisten hormonitoiminnan asiantuntija & voimaannuttaja. Hän tarjoaa naisille matkan takaisin sykliseen kotiinsa - yhteyteen omaan naiseuteensa. Jennika näkee naiset kokonaisvaltaisina, voimakkaina ja uusiutuvina upeuksina. Hän valmentaa, pitää retriittejä, kouluttaa ja puhuu syklisestä naiseudesta sekä kuinka sinä voit tukea kuukautiskiertoasi täysin luonnollisesti.

KUUKAUTISTESI VOIMA

[FI]

Kuukautisten voima työpajassa palautan sinut yhteyteen sykliseen naiseuteen ja syvimpään olemukseesi naisena. Avaan sinulle ovet kuukautisten mielettömään maailmaan ja siihen, kuinka sinä voit tukea niitä täysin luonnollisesti. Autan sinua löytämään luontaisen voimasi ja yhteyden sykliseen naiseuteesi sekä päästämään irti siitä mikä estää kuukautisten voimaasi virtaamasta vapaasti.

YHTEYS KOHTUSI LUOMISVOIMAAN

(YOGA MAT) [FI]

Kaunis, eheyttävä ja voimaannuttava matka kohtusi luomisvoimaan liikkeen, kosketuksen ja  meditatiivisen harjoituksen avulla. Matka, jossa saat laskeutua omaan pyhään tilaasi, tuntea voimasi, energiasi sekä vapauttaa kohtuasi virtaamaan nautinnollisemmin ja lempeämmin.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡