Johanna Hurme

www.facebook.com/mybodyinthecircle
www.instagram.com/vakiva_collective
www.instagram.com/hi7ehi7e

Johanna hukkui tanssin maailmaan musiikin kautta, joka vei hänet 90-luvulla reiveihin. Hän rakastui katutanssilajien yhteisöllisyyteen ja itseilmaisuun. Tanssilajien, tanssi- ja liiketerapien sekä tanssin pedagogisten opintojen sekä fytoterapian opintojen myötä hän löysi uusia metodeja itseilmaisuun ja kehitti My Body in the Circle -konseptin, mikä tuo yhteen luonnon, yrtit ja tanssin.

ME IN NATURE = NATURE IN ME

[FI/EN]

Työpajassa tutustutaan omaan luontosuhteeseen liikkeen ja kasvien avulla ja musiikin vaikutukseen omassa luonnossa. Lämpimästi tervetuloa tutkimusmatkalle, jossa siemenen juurten ja ituvaiheen kautta pääsemme maanpinnalle yhteyteen muiden elollisten kanssa ja tanssimaan äärettömyydessä. Yhdessä luomme tilaan Me in Nature = Nature in Me tanssiteoksen.

MY BODY IN THE CIRCLE

[FI/EN]

Yhteisöllisen Vapaan tanssin ja liikkeen jaettu tila, missä laskeudutaan festivaalin yhteiseen todellisuuteen aistien avulla. Johanna (Hi7eHi7e) johdattelee liikkujat musiikilliselle matkalle omaan luontoonsa tarkoin valitun musiikkiselektionsa ja tanssi-liikemenetelmien avulla. Workshopjameissa sukelletaan luontoon itsessämme tanssin ja kehollisen ilmaisun avulla. Lähtökohtana on lähteä tutkimaan, miten oma keho liikkuu ja miten se se ilmentää luonnosta löytyviä kokemuksia ja miten me kaikki voimme oman liikkeen kautta synnyttää kauneutta ja taidetta ympärillemme.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡