Jonna Monola

www.bohemianmood.com
www.facebook.com/bohemianmood
www.instagram.com/jonnamonola

Jonna on feminiinisen voiman valmentaja ja joogaopettaja. Hänen ohjauksissa yhdistyy feminiininen kehollinen työskentely, tietoinen hengitys sekä seremoniatyöskentely. Hän auttaa löytämään takaisin oman voiman ja nautinnon äärelle, sytyttämään sisäisen tulen ja rakastumaan itseen uudella tasolla. Sinä olet oman elämäsi shamaani ja sinulla on mahdollisuus parantaa itsesi vanhoista taakoista.

SACRED FEMININE TEMPLE

(YOGA-MAT) (STRONG) [FI/EN]

Löydä pyhä sisäinen feminiinisyytesi, samalla vapautuen syyllisyyden tunteista, häpeästä ja vanhoista energioista. Tulet säteilevämmäksi, vahvemmaksi ja voimaantuneemmaksi. Tämä liikkeen, meditaation, rituaalien ja hengityksen sisältämä harjoitus eheyttää, ravitsee ja auttaa meitä kultivoimaan lisää rakkautta itseämme kohtaan, lisäten elämäämme nautintoa ja itsevarmuutta.

SHAMANIC JOURNEY

(YOGA-MAT) (STRONG) [FI/EN]

Shamanistisen matkan kautta löydämme vastauksia, saamme informaatiota ja viisautta, samalla, kun haemme yhteyden itseemme ja luontoon. Tämä ainutlaatuinen harjoitus sisältää meditaatiota, ravistelua, tietoista hengitystä, intuitiivista liikettä ja joogaa, shamanistista rummutusta sekä seremoniatyöskentelyä. Löydä itsesi uudella tasolla samalla, kun puhdistaudut itseäsi rajoittavista uskomuksista.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡