Jonna Monola

www.bohemianmood.com

Jonna on luova yrittäjä, valokuvaaja sekä lempeä ja intuitiivinen Vinyasa Flow, Slow Flow ja Yin- joogaopettaja sekä meditaatio-ohjaaja. Hän on tutkinut ja opiskellut joogaa ja henkisyyttä ympäri maailmaa eri opettajien opissa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä Jonna ohjaa viikoittain Helsingissä Aroma Yin ja Slow Flow tunteja sekä voimauttavia workshopeja sekä joogaretriittejä ympäri maailmaa. Jonnan tunnit ovat yhdistelmä pranayamaa, vapaan liikkeen ja linjausten virtausta, eri manifestointi tekniikoita, meditaatiota sekä musiikkia.

Sacred Feminine

Tule juhlimaan naiseuttasi, samalla kun  avaamme sydäntämme ja herättelemme Shakti energiaa itsessämme meditaation, pranayaman,  Slow Flown , Yin -joogan  ja musiikin johdatellessa meitä syvemmälle itseemme pehmeän naisellisesti ja luovasti. Rakastu itseesi uudelleen, vapaudu vanhoista uskomuksista Ja  energiablokeista. Harjoitus hoitaa ja aktivoi seksuaalista energiaamme, auttaa itsearvostuksen puutteeseen, väsymykseen, ruoansulatukseen ja hoitaa meitä erittäin syvällä tasolla.

Cosmic Journey

Kun yhdistämme hengityksen, liikkeen ja meditatiivisen musiikin, pääsemme syvemmälle itseemme heittäytyen, tunnustellen, tutustuen, antautuen sekä olemalla enemmän läsnä. Tuo itsesi mukaan tähän ihanalle rentoutusmatkalle lempeään ja hoitavaan Yin-harjoitukseen. Rentoudut,  Antaudut ja annat painovoiman hoitaa loput. Vapautamme kehosta ja mielestä jännityksiä meditaatiolla, syvähengitysharjoituksilla, sekä asanaharjoituksella.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡