Kaie Hakonen

www.kaiehakonen.fi
www.facebook.com/sanfavora
www.instagram.com/kaiehakonen

Kaie Hakonen on Int Health Coach, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija ja omannäköiseen elämään inspiroija. Kaien lempeä ääni ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta olosta ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi. Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi ja seuraamaan sydäntäsi - vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

ROHKEUS LOISTAA

(YOGA MAT) [FI]

Muistatko, kun olosi on kevyt ja rento sekä samalla niin energinen ja itsevarma? Kehosi muistaa! Coaching harjoitusten ja syvärentoutuksen avulla löydät lisää rohkeutta olla se aito versio itsestä, joka sä oikeasti haluat ja ansaitset olla. Tämä työpaja on sinulle, kun haluat vahvistaa itseluottamusta, nauttia elinvoimaisesta olosta ja loistaa valoasi ympärille.

MINUSTAKO ELÄMÄNI KUNINGATAR?

(KIDS Friendly) [FI]

Sinä olet elämäsi tärkein henkilö!  Kun "ihan OK" ei enää riitä - on aika elää. Tämä luento-workshop on sinulle, kun haluat lopettaa sitkuttelun ja itsesi pienentämisen, nauttia elämästä NYT, elää omannäköistä ja itsesi arvoista elämää - sisältä ulospäin, rakkaudesta ja omasta valosta käsin. Kaikki tarvittava valo on jo sinussa, uskalla antaa sen kirkkaana loistaa!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡