Kirsi Voutilainen

www.emotion-dance.com

Kirsi Voutilainen on Tunteiden tanssin® kehittäjä ja ohjaaja. Tunteiden tanssi® on ohjattua vapaata tanssia, kohtaamista toisten kanssa ja eheyttävää kosketusta. Kirsi on ohjannut ryhmiä 7 vuotta. Hänen tyylinsä ohjata on rakastava, turvallinen ja kupliva. TT antaa elinvoimaa, mahdollistaa muutoksen ja ohjaa rakastamaan itseä ja muita. Kirsillä on syvä henkilökohtainen selviytymis- ja kasvutarina taustalla, mikä inspiroi monia. Hän rohkaisee toisia elämään oman näköistään elämää.

eMotion Dance® Joy

Tämä työpaja koostuu ohjatusta vapaasta tanssista, kohtaamisesta toisten kanssa ja pehmeästä eheyttävästä kosketuksesta. Tanssit/harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa, pienissä ryhmissä ja koko ryhmän kanssa. Monipuolinen musiikki siivittää työpajaa ja sinä voit ilmaista itseäsi vapaasti. Äänen käyttö on sallittua, paitsi puhuminen. Kirsi ohjaa sanallisesti tanssit, joihin luot musiikin mukaan omat askeleesi. Tanssitaan ilon ja rakkauden tunteeseen kannustavia tansseja. 

eMotion Dance® Emotional Body

Tämä työpaja koostuu ohjatusta vapaasta tanssista, kohtaamisesta toisten kanssa ja pehmeästä eheyttävästä kosketuksesta. Tanssit/harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa, pienissä ryhmissä ja koko ryhmän kanssa. Monipuolinen musiikki siivittää työpajaa ja sinä voit ilmaista itseäsi vapaasti. Äänen käyttö on sallittua, paitsi puhuminen. Kirsi ohjaa sanallisesti tanssit, joihin luot musiikin mukaan omat askeleesi. Otetaan tanssilla ja harjoituksilla yhteys kehoon ja ilmaistaan tunteita.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡